Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

#10 - Deelnemers aan het woord

op 16 januari 2022 door

Ha allemaal! Met deze vraag zijn we al weer bij het einde van de leesclub gekomen. Vanzelfsprekend zijn 9 vragen te weinig om een boek grondig door te spreken en daarom is het nu tijd om het stokje door te geven en jullie de gelegenheid te geven om in dit topic jouw vragen nog te stellen aan je medeclubgenoten.

Ik verwacht uiteraard niet van iedereen een vraag, maar wel dat iedereen minimaal een vraag stelt óf een vraag beantwoord.

Vraag 10:

Welke vraag brandt er nog op jouw lippen?

Na deze vraag rest jullie alleen nog de beoordeling. Geef het gelezen boek het aantal sterren die het volgens jou verdient en plaats daarna nog een recensie. De deadline hiervoor zet ik op woensdag 19 januari. Het linkje van je recensie (kwestie van knippen en plakken), een leuke quote uit jouw recensie én het aantal sterren mag je vermelden in het betreffende topic: *klik*

Omdat twee paar ogen meer zien dan een, vraag ik jullie om nog even zelf na te gaan of jullie alle vragen hebben beantwoord. 
Voor zover ik kan zien is bijna iedereen heel netjes op schema en mis ik eigenlijk alleen een antwoord bij vraag 8 van Roosje en een aantal antwoorden van mijzelf. En een aantal deelnemers heeft de laatste twee vragen (denk ik) nog niet gezien. Maar dat is allemaal een kwestie van even doornemen voor jezelf, dus zo gepiept :D.

Zodra bovenstaande voldaan is, heb je de leesclub afgerond. Ik heb dan alles mooi overzichtelijk bij elkaar staan en kan dan aan de slag om een leuk eindverslag in elkaar te knutselen. Zodra ik 'm heb geplaatst, breng ik jullie nog even op de hoogte. Het verslag komt in hetzelfde topic te staan als waar jullie de recensielink in plaatsen.

Hartelijk bedankt voor het meedoen met de leesclub van Zestien paarden en wellicht tot bij een volgende leesclub!



Reacties op: #10 - Deelnemers aan het woord

Meer informatie