Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

24 in '24! Wie doet mee?

op 09 december 2023 door

Heb je er ook genoeg van: elk jaar het goede voornemen maken om veel van de ongelezen boeken in je kast te lezen en op het eind van het jaar weer met het schaamrood op de wangen te staan?

Wel dan heb ik goed nieuws! Doe mee met de uitdaging om in het jaar 2024 (minstens) 24 boeken uit de eigen kast te lezen en je kans op slagen verhoogt aanzienlijk! (lees hoe naast de op mijn voorraad toepasselijke Pixabay-afbeelding)

4f2f89570cf4fac29cb27400d679120b.jpg

Wat zijn boeken uit eigen kast? Voor mij zijn dat boeken die al voor 1 januari van het leesjaar in mijn kast stonden. Voor dit jaar gaat het dus om boeken die ik al bezit vóór 1 januari 2024. Maar het staat je natuurlijk vrij om dit aan te passen: misschien vind je dat boeken na 3 maanden al lang genoeg in je kast staan, of valt voor jou 'na 5 jaar' pas onder de noemer lang.

Waarom 24? Gewoon omdat het goed klinkt: 24 in '24. Maar misschien vind je 24 wel heel weinig of net heel veel. Wel, doe het dan gerust met een veelvoud ervan zoals 2 x 24, 20 x 24, 0,5 x 24.

Zin om deze LUEK-uitdaging aan te gaan (Lezen Uit Eigen Kast)? Vertel dat dan hieronder en kom tijdens '24 regelmatig langs om te vertellen hoe het lezen loopt en op het eind van het jaar natuurlijk wat je eindresultaat is!

Samen kunnen we dit, 24 uit in '24 LUEK! 

14 december 2023

BELANGRIJK 

Een soort dienstmedeling van het Literatuurcafé:
Het zo super LUEK dat jullie allemaal zo enthousiast zijn! Maar omdat deze pagina overvol aan het geraken is, zouden we willen vragen om die alleen nog als raadpleegpagina te gebruiken en mee te komen naar....om de zo veel tijd een nieuw babbelblad!

Het plan is om het hele jaar lang van babbelblad naar babbelblad te verhuizen, die vind je telkens bovenaan in het Literatuurcafé link . Ook aanmeldingen om mee te lezen kun je beter daar doen in plaats van hier, Sterrezee lijst ze op.



Reacties op: 24 in '24! Wie doet mee?

Meer informatie