Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kroegbazin Wendy zonder horeca-ervaring!

op 25 november 2019 door

Wat een eer om eerst als VIP hier op Hebban rond te dwalen, bedankt trouwens aan de Hebbanisten die voor me gestemd hebben. En daar stopte het niet, ik kreeg het aanbod om mee de drankjes uit te schenken hier in het Literatuur Café en dit zonder enige horeca-ervaring, hoe fijn is dat!

4ca08c3036888b32e217043f8ea47e35.jpg


De meesten onder jullie zullen me wel kennen want mijn verslaving is Hebban: 's morgens opstaan, een tasje koffie bij de hand, computer opzetten en Hebannen, Hebban heeft mij nieuwe genres laten ontdekken en mijn wereld verbreed.

Deze 45-jarige Antwerpse is altijd een lezer geweest, het gaat zover dat ik zelf geen leeftijd kan kleven wanneer ik mijn eerste boek las. Op dit moment wonen hier verschillende genres onder mijn dak, van literatuur naar feelgood en van thrillers naar Youg Adult. Mooie woorden en citaten vullen mijn leven en ik voel me echt bevoorrecht dat ik al die prachtig parels mag lezen, even wegdwalen in een wereld die niet van mij is verrijkt gewoon mijn eigen leven. Vooral het boek Het achtse leven (voor Brilka) van Nino Haratischwili is een verrijking geweest in mijn leeswereld, citaten maar ook de emotie van het verhaal zullen me altijd bijblijven.

Mijn eigen leven bestaat uit een lieve man, 2 kinderen die spijtig genoeg de leesmicrobe niet hebben geërfd, maar die eindeloos naar mijn verhalen moeten luisteren over.....ja....boeken. Schrijven is dan weer mijn ander hobby, thuis wat hersenspinsels en hier op Hebban mijn blog De kleine wereld van Wendy. En nu kan ik aan mijn lijstje hobby's het beheren van dit Literatuur Café toevoegen.

Natuurlijk eindig ik hier in het café met een vraag aan jullie: 

  • Welk boek is een verrijking voor jou geweest of is je altijd bijgebleven? 

Banner: Anne Oerlemans
Tekst: Wendy



Reacties op: Kroegbazin Wendy zonder horeca-ervaring!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili (1983, Tbilisi) is romancier, toneelschrijver en regisseur. Z...