Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Meeleesboek - Visser van Rob van Essen

op 11 oktober 2019 door

Lezen jullie met ons mee Visser van Rob van Essen? 

Ten tijde van de Libriskroegentocht werd in café De goede zoon duidelijk dat het winnende boek van Rob van Essen ons zin gaf in meer werk van zijn hand. Tea stelde Visser voor, wellicht niet voor niets genomineerd voor dezelfde Librisprijs, maar al in 2009. En het toeval wil dat het boek heel recent werd heruitgegeven. Gigi en Ine waren direct voor het idee te vinden om van dit boek een samenleesprojectje te maken. 

En zo kunnen we jullie het eerste meeleesboek van het Literatuurcafé voorstellen:  2680f9ee73b94d6c42b3b26841211373.jpg

Lezen jullie met ons mee? Het wordt een losse leesclub. We bespreken het boek aan de hand van vragen die we voor elkaar bedenken en opmerkingen die we maken. Indien nodig leiden wij - als ervaren cafébazinnen -  de gesprekken in goede banen, maar er zijn geen coördinatoren, alleen meelezers.

November lijkt ons een geschikt moment: lezen kan in het begin van de maand (of eerder natuurlijk). De bespreking zal starten op 15 november. Heb je zin om met ons mee te lezen? Ja, toch!? Laat dat hieronder dan weten! 

Tip: momenteel kun je het e-boek voor een promoprijsje aanschaffen, onder meer op Libris.nl en Bol.com

Deelnemers (voorlopig lijstje): Tea, Gigi, Ine, Saar, Kitty, Guido, Wil2, Ellen, Evelien, Willeke, Annet, Roosje, Lis59, Charlotte88, Madsie, Antoinette, Nathalie, Anne, Harriet, Marja

Doen misschien/wellicht/waarschijnlijk en vooral hopelijk ook mee: Hetty, ...

(Banner: Anne Oerlemans)



Reacties op: Meeleesboek - Visser van Rob van Essen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Rob van Essen

Rob van Essen

Rob van Essen (1963) neemt met zijn romans en verhalen een volstrekt unieke plaa...