Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nieuw cafélid Marjolein stelt zich voor

op 27 november 2019 door

Onlangs ben ik gevraagd als VIP en nu mag ik meedraaien in het Literatuur Café, spannend en wat een eer!! Hieronder lezen jullie wat meer over mij:

Mijn Hebban lidmaatschap bestaat al sinds 2014, maar pas sinds een paar jaar ben ik actiever gaan deelnemen aan de Challenge (mijn aantal te lezen boeken is 3x bijgesteld dit jaar) en diverse leesclubs.

880d2880a5053f71ede5ca4870aab36d.pngSamen met mijn man en onze drie dochters in de puberleeftijd wonen we in Haarlem. Na een studie Frans, en na bijna twintig jaar als adviseur bij een bank te hebben gewerkt, werk ik nu bij de bibliotheek (met als collega Evelien Walravens, enthousiaste Hebbanista en bekend als Hebban-recensent). Een super-omgeving voor een veellezer van voornamelijk literatuur, thrillers en non-fictie. 
Eigenlijk heb ik altijd al veel gelezen, vroeger vanuit de Bibliobus die langs kwam, later lag ik tussen de paden in de bieb om boeken uit te zoeken. Titels die me bijvoorbeeld bijgebleven zijn: De scheepsjongens van Bontekoe en Alleen op de wereld. Tijdens mijn studie las ik voornamelijk Franse boeken, maar toen ik ging werken onstond er weer vrijheid om te lezen voor ontspanning. Een paar maanden geleden ben ik het lezen van Franse boeken ook weer op gaan pakken, heerlijk!! Voor als je het leuk vind, of leestips zoekt: hierbij een link naar mijn top 25 van dit moment: Top 25 mooiste boeken Marjolein.

Sinds een aantal jaar ben ik ook lid van leesclub PPP in Haarlem (Pillen, Pockets en Paperbacks), met als voornaamste reden dat het ook leuk is eens wat anders te lezen dan je zelf vaak kiest. Daarom ben ik ook dol op boekenlijstjes, en het vergaren van alle info die over boeken te vinden is, waardoor mijn te lezen lijstje maar groeit....

Naast lezen ben ik liefhebber van mooie films en series. Expres niet via Netflix, want dan zou ik bezig blijven, maar ik leen regelmatig series en films in de bieb.

En ik ben benieuwd: je bent al gezellig tot in het café gekomen, herken je jezelf in onze leesverslaving, of blijft het bij af en toe een shotje ;-) ?

 



Reacties op: Nieuw cafélid Marjolein stelt zich voor

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Johan Fabricius

Johan Fabricius

Johan Johannes Fabricius (Bandung, 24 augustus 1899 – Glimmen, 21 juni 1981) was...

Hector Malot

Hector Malot

Hector-Henri Malot (La Bouille bij Rouen, 20 mei 1830&n...