Ontbijt in Stavanger - MM & TO project

op 10 februari 2019 door

Wat een klepper!

Genoeg stof voor een goede discussie, lijkt me? Wel, het goede nieuws is dat je daarvoor de juiste plek hebt gevonden. De Literatuurclub heet je welkom in Stavanger, de geboorteplaats van Johan Harstad. Stavanger is een prachtige uitvalbasis op weg naar de Noorse Fjorden.  Het heeft een mooi oud centrum, ook wel Gamle Stavanger genoemd in het Noors.

We hebben een plekje gereserveerd in Kanelsnurren, een bakkerij waar je heerlijke kanelsnurren of ook kanelknuter kan vinden én ter plaatse opsmikkelen met een bakje/zjatje koffie of kopje/taske thee.  Dus pak een stoel en schuif aan,  hier kun je alles kwijt over het boek, spoilers zijn toegelaten.

 

Een paar afspraken:

  • We bespreken niet meteen het hele boek, voor de leesplanning zie link naar leesplanning
  • Er komt regelmatig een nieuwe vraag op deze pagina. We laten jullie graag aan het woord. Wil je ook een vraag stellen, laat dat dan even weten in het Wintercafé , dan spreken we een datum af.
  • Dit is geen officiële leesclub, het gaat er wat losser aan toe. Je hoeft niet per se elke vraag te beantwoorden. Het is ook niet verplicht om een recensie te schrijven. Maar het mag natuurlijk allemaal wel, heel graag zelfs!
  • Reageer op een vraag via de grijze knop, zo blijven de vraag en de antwoorden mooi samen.
  • Wil je een nieuw gesprek beginnen, gebruik dan de roze knop. (Maar kijk voor je dit doet ook even
  • naar het tweede afsprakenstreepje hierboven)

De eerste vraag wordt gesteld door Ine & TeaReacties op: Ontbijt in Stavanger - MM & TO project

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Johan Harstad

Johan Harstad

Johan Harstad is een Noorse schrijver. Hij publiceerde enkele bundels met korte verhalen voordat zijn debuutroman in 2005 verscheen. Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? werd een groot succes, met verta...