Voor de meisjes van Heleen van der Kemp

op 17 mei 2019 door

Het luisterboek Voor de meisjes is vanaf 1 juni tot en met eind juli te beluisteren in de Hebban Luisterboeken-app. We gaan de eerste twee weken genieten van het boek terwijl we met elkaar praten in de luisterclub over luisterlezen in het algemeen en (spoilervrije!) eerste ervaringen met het boek. Daarna valt, onder de bezielende leiding van de aangewezen leesclubcoördinator, een discussie aan de hand van een serie vragen. We eindigen met het schrijven van een recensie op Hebban.


Voor de meisjes van Heleen van der Kemp

Het verleden vergeten is niet eenvoudig. 
Een nieuw leven beginnen nog moeilijker.

Kim van Rijns leven stort in als blijkt dat haar grote liefde Karel van der Zee banden heeft met de Amsterdamse onderwereld. Het stel is niet veilig meer nu hij heeft besloten te getuigen tegen een van de kopstukken, en ze duiken onder via het getuigenbeschermingsprogramma. 

Joyce Vermeer geniet met volle teugen van haar luxe leventje. Ze is getrouwd met de succesvolle advocaat Leonard Vermeer, woont in een penthouse en hoeft niet te werken. Dan ontdekt ze dat ze zwanger is, tegen de wens van haar man in. Ze denkt dat hij wel bij zal draaien, maar tot haar afschuw gebeurt het tegenovergestelde: hij eist dat ze een abortus ondergaat. 

Dan wordt Leonard Vermeer voor de deur van zijn penthouse neergeschoten. Is hij door zijn gelijkenis met Karel van der Zee slachtoffer geworden van een vergismoord?


Luisterboeken op Hebban

Wist je dat je, indien beschikbaar, een luisterfragment kunt luisteren op de Hebban boekpagina? En in je recensie kunt aangeven dat je een luisterboek 'las'?

Wist je ook dat we een heel Hebban Kanaal hebben, alleen voor luisterboeken?


De Hebban Luisterboeken-app

Heb jij de Hebban Luisterboeken-app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidReacties op: Voor de meisjes van Heleen van der Kemp

Meer informatie

Gerelateerd