Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Uitdaging! Wie leest er met me mee?

op 07 augustus 2017 door

Wie houdt er nu niet van een uitdaging? Ik in elk geval wel en ik durf het aan jullie uit te dagen! Ik wil elke maand samen met een van mijn volgers een boek lezen. De ene maand kan dat een thriller zijn, de volgende maand een literair werk, een feelgood-roman, een kinderboek of een YA. Het doet er niet toe, zolang we beiden maar met heel veel zin aan het boek beginnen.

In de laatste week van de maand breng ik verslag uit over het boek dat wij samen gelezen hebben. Het is niet nodig dat je hele verhalen neerpent, wanneer je in een 150 woorden kunt vertellen wat je van het boek vond, dan hebben we een deal! Wat vond je goed/slecht aan het boek, wat vind je van de opbouw van het verhaal, van de schrijfstijl? Is het origineel, spannend? Nou ja, alles wat je maar kwijt wil. En dan flans ik een hopelijk leuk verslag in elkaar.

Jullie kunnen mij een boek voorstellen dat je heel graag wil lezen, maar ik kan net zo goed zelf een titel roepen en dan maar hopen dat iemand gezellig mee wil doen. Oude titels, nieuwe titels, dikke boeken, dunne boeken, het doet er niet toe.

Het idee is nog niet helemaal rijp, dus ik hoop dat jullie me willen helpen van deze blogs iets leuks te maken. Laat dus maar horen, die ideeën!

Oh ja, heel toevallig heb ik tijdens een van de leesclubs waaraan ik deelnam, al een eerste slachtoffer gevonden. Joyce en ik lezen deze maand samen Het geheim van de krokodil van Alexander McCall Smith (het eerste deel in de serie met Mma Ramotswe in de hoofdrol). Lees ik in september samen met jou een boek? 

Goh, ik vind dit best spannend nu het op papier staat!

Tot gauw,
Greet



Reacties op: Uitdaging! Wie leest er met me mee?