Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubcafé | De leesclub

op 07 februari 2024 door

07.02.2024

Lieve allemaal,

Enkele tijd geleden spraken we af om De leesclub van Renate Dorrestein te gaan lezen. De tijd vliegt én ik mag alweer het leesclubcafé openen!

Ben benieuwd naar dit boek. Zelf mag ik nog beginnen. Heb het wel al een tijdje in huis. Het lijkt me een licht, luchtig boekje voor tussendoor. Het is niet mijn eerste Dorrestein. Wel is het jaren geleden dat ik Dorrestein heb gelezen. Ik denk zelfs minstens 10 jaar geleden.

Het weer buiten is nog niet om over naar huis te schrijven. Bewolkt, harde wind. Nu gelukkig droog maar dat was gisterenavond wel anders. En natuurlijk waren er in november/december/januari weken van grijs en kleddernat weer. Het water staat nog steeds hoger dan eerder op sommige plekken. Dat zie ik als ik de hond uitlaat in het midden van het land. Nee, doe mij persoonlijk dan de kou van begin januari maar. Daar was een stralend zonnetje bij en blauwe lucht. Word ik echt veel blijer van!

Lieve mensen, take it away. Klets raak over al jullie Dorrestein ervaringen, wat jullie momenteel bezig houdt, wat je aan het lezen bent of wat je vanavond gaat eten ;-)

Groetjes,

Eveline

book-2304389_1280.jpg



Reacties op: Leesclubcafé | De leesclub

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Renate Dorrestein

Renate Dorrestein

Renate Dorrestein (1954) neemt een unieke positie in binnen de Nederlandse Lette...