Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hello Readers!

op 19 januari 2018 door

Misschien hebben jullie er al iets over gelezen, of is het jullie zelfs al opgevallen? Hebban gaat op (poepie-)chique en hierdoor zijn alle clubs van prachtige nieuwe namen en logo's voorzien.  Wij van de Readers' Club waren onze tijd ver vooruit, we zijn nooit een Club van 10 geweest, sterker nog, we zijn al met 11! Kijken jullie snel mee wat deze veranderingen gaan betekenen?

d6b97d8f32fa951964eb92fe1c8ee003.jpg

Club- kanaal

Door de vele leuke artikelen die te vinden zijn op Hebban, was het soms wat lastig om je favoriete club terug te kunnen vinden. Dit probleem wordt opgelost en we kunnen met veel trots vertellen dat er vanaf 29 januari een heus Club-kanaal op Hebban te vinden is. Hier vind je je favoriete club terug, de Readers club natúúrlijk *wink wink*, maar uiteraard zijn de andere toffe clubs daar ook op te vinden. Al het plezier bij elkaar gebundeld dus.

Méér zielen, meer vreugd

We hebben al een ongelooflijke leuke club volgers met wie we onder artikelen hele leuke gesprekken hebben. Maar we zijn wat hebberig, want we willen méér! Meer mensen om onze liefde voor Engelstalige boeken te kunnen delen en meer mensen om gesprekjes mee te kunnen voeren. Want wij tonen heel graag onze leukste boeken, maar we zijn misschien nog wel nieuwsgieriger naar wat alle andere Readers van Hebban graag lezen! Volg je ons nog niet? Geen probleem, het is heel simpel. Rechts bovenaan op de roze knop 'volgen' klikken en tadaa.. Je bent lid van de Readers' Club! 

8325fedd2c211c0a87790d2556b7ae7c.jpg

 
Duidelijkheid

Natuurlijk snappen we dat jullie het overzicht soms kwijt zijn, omdat we maar doorratelen over die boeken en er een heleboel boeken besproken worden per week. Er komt een mooie lijst waarin wij boeken zetten waarvan wij denken dat die de moeite waard zijn. De lijst bevat tien boeken, dus het wordt allemaal erg duidelijk en overzichtelijk.

Teamwork

Omdat de slogan van Hebban de welbekende 'Voor lezers, door lezers' is, willen we graag mét jullie aan de slag. Heb je tips, mis je iets of heb je gewoon een ontzettend leuk, raar of geweldig idee? Dan kun je dat allemaal kwijt in het nieuwe kanaal. Er borrelen al een heleboel ideeën om 2018 nóg leuker te maken dan 2017, maar we staan altijd open voor andere ideeën en tips. We hopen dat de ingang van de nieuwe club wat toegankelijker wordt en dat iedereen zich zo welkom voelt om een Reader te willen zijn.

Met een traan, maar een nog veel grotere lach zijn wij afscheid aan het nemen van de oude huisstijlen van de huidige community. We hebben nog ongeveer anderhalve week de tijd om deze veranderingen in ons op te nemen, maar we zijn positief. Het gaat zo leuk en mooi worden! Wij zullen klaarstaan en jullie met open armen ontvangen! Join the club en tot dan!

- Dorien, Lieke, Yvonne, Annemieke, Inge, Sylvia, Demi, Silke, Kayla, Karin & Onno 



Reacties op: Hello Readers!

Meer informatie