Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Halloween, het aftellen kan beginnen. En we mogen iets weggeven!!

op 25 oktober 2017 door

BOE!! Ja, je schrok hè? Nog 6 nachtjes slapen en dan is het weer zover. Halloween, het engste feest van het jaar. Dit feest, dat van origine uit Ierland en het Verenigd Koninkrijk komt, verovert langzaam maar zeker de wereld. Ook hier in Nederland puilen momenteel de supermarkten uit van pompoenen en de winkels hangen vol met kittige pakjes en stoere kostuums.  Toch blijft Halloween vooral een groot feest in de Engels sprekende landen.

Hier alvast wat tips om 31 oktober in de Halloween sfeer te komen. Wil je iets te gaan lezen of kijken over lugubere legendes? Ben je wellicht zelfs van plan om uit te testen hoeveel er nou waar is van bepaalde folklore? Raadpleeg dan voor je begint The Bloody Mary. Met een bloody mary in je hand durf je vast de gelijknamige geest op te roepen! Houd je meer van whisky? Dan is het omineus klinkende 1001 Whiskies You Must Try Before You Die misschien iets voor jou. Moet je niets hebben van alcohol, maar ben je wel gek op koken? Dan is er vast een toepasselijke taart te vinden in Fantasy Cakes: Magical Recipes for Fanciful Bakes. Je kunt het zo mooi of eng maken als je zelf wilt!

Maar je hoeft het natuurlijk niet allemaal zelf te doen. Wij van de Readers Club gaan je helpen om in de juiste stemming te komen! Daarom kun je vanaf vandaag elke dag genieten van een Halloween-artikel. Om lekker met elkaar te kunnen griezelen. Van enge boeken tot enge auteurs en zelf hele enge genres komen aan bod.

Heb je er nu nog geen zin in?? Naast aan het lezen en griezelen, gaan we jullie ook aan het puzzelen zetten deze week! Elk Halloween-artikel bevat de komende week namelijk een vraag. Het goede antwoord op deze vraag levert je een letter op. Alle letters verzameld? Puzzel deze dan tot twee woorden. Vul deze aan met een laatste woord en je hebt de oplossing gekraakt van de grote Readers club Halloween puzzel.

WIN! WIN! WIN!

Als je het goede antwoord gevonden hebt, mail dit dan uiterlijk 7 november, naar vandaag@hebban.nl o.v.v. ‘Readers club halloween puzzel.’ Onder de juiste inzendingen van mensen die ook onze spot volgen verloten we  de stoffen hardcover Penguin Classics editie van The Picture of Dorian Gray van Oscar Wilde.

Dus nog één keer op een rijtje… Wat moet je de komende week doen om deze prachtige prijs te winnen?

  1. Heerlijk huiveren bij onze artikelen en je eigen enge boeken natuurlijk.
  2. Puzzelen, puzzelen, puzzelen en zo elke dag een letter verzamelen.
  3. Maakt van de verzamelde letters een zinnetje (je moet zelf nog wat letters erbij verzinnen).
  4. Maak de zin af.
  5. Volg onze spot.
  6. Stuur je antwoord (vóór 7 november 2017) naar vandaag@hebban.nl
  7. Duimen maar!


Reacties op: Halloween, het aftellen kan beginnen. En we mogen iets weggeven!!

Meer informatie

Gerelateerd