Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ben Reader Silke

op 14 september 2017 door

Hallo, mijn naam is Silke, een 31-jarige boekenwurm uit België! Het leesbeest kreeg me dankzij mijn moeder te pakken. We brachten bijna wekelijks een bezoekje aan de bib en ik verslond alle boeken die aan mij uitgeleend mochten worden. Engels was thuis altijd een belangrijke taal en als jonge tiener begon ik ook mijn weg te zoeken op de Engelse boekenmarkt. Laten we zeggen dat het een beetje een uit de hand gelopen verslaving is. Zeker gezien mijn man een even grote boekenwurm is. Overal in ons huis vind je dan ook boeken. Zelf de boekenkast van onze kinderen puilt al uit, we proberen de leesbacterie dus door te geven aan de volgende generatie.

Daarnaast ben ik al enkele jaren een gepassioneerd boekblogger en boektuber. Als kers op de taart mag ik nu actief deel uitmaken van het Hebban Readers team. Er is toch niets leuker dan zo actief met je passie bezig zijn?

In mijn boekenkast vind je vooral fantasy, historische romans en een flinke dosis young adult terug. Thrillers zijn dan weer helemaal niet mijn ding. Hoewel ik af en toe toch durf toe te geven aan de laatste hypes. Wie weet, met het ouder worden zou mijn smaak wel eens kunnen veranderen niet?

Mijn favoriete schrijfster is zonder twijfel Sarah J Maas. Haar Court of Thorns and Roses-serie heeft zelf een eigen 'altaartje' gekregen in de boekenkast. Naast boekenliefhebber ben ik namelijk ook een echte verzamelaar van leuke, nerdy boekgerelateerde artikeltjes.

Je kan me ook altijd een groot plezier doen met een boek van Diana Gabaldon. Al meer dan een decennia lang is outlander mijn favoriete boek aller tijden. Voor mij is het de ideale mix van geschiedenis, cultuur, romantiek en pittige vrijscènes. Wat wil een meisje nog meer?

Ik kijk er alvast ontzettend naar uit om voor de readers club een hele hoop fijne boeken te gaan lezen en bespreken!

En de boeken uit de Ready to Read-brochure waar ik naar uitkijk:

1. Batman: Nightwalker - Marie Lu
2. The bear and the nightingale - Katherine Arden
3. Artemis - Andy Weir



Reacties op: Ik ben Reader Silke

Meer informatie

Gerelateerd