Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ben Reader Yvonne

op 26 oktober 2017 door

Hoi allemaal! Ik ben Yvonne, 30 lentes jong en woonachtig aan de geweldige kust van Nederland. Naast lezen maak ik graag lekkere wandelingen met de honden van mijn ouders (ridgebacks), drink ik graag een drankje met vrienden of ga ik op ontdekkingsreis in de wereld. 

Zo lang ik me kan herinneren ben ik gek op boeken. Mijn favoriete boek was absoluut Jip en Janneke; eerst voor de plaatjes en later voor de verhaaltjes. Toen ik wat ouder werd verloor ik de interesse in het lezen zeker niet. De bekende Kippenvel-reeks en de pocketthrillertjes van R.L. Stine heb ik verslonden, maar ook leerde ik later van een leerkracht op school dat de normale boeken ook helemaal niet zo vreselijk waren. Eén van mijn favoriete boeken uit mijn schooltijd was toch wel Phileine zegt sorry van Ronald Giphart. Vorig jaar kocht ik een e-reader omdat ik een vlucht van 11 uur in het vizier had naar Johannesburg en sindsdien is de verslaving weer aangewakkerd. Ik lees alles wat los en vast zit, Engels- of Nederlandstalig maakt me niet zoveel uit. Zolang het maar een verhaal is waar ik in weg kan dromen, of waarbij ik lekker kan griezelen! 

Ik heb niet echt een favoriet boek, maar het boek uit 2017 wat de meeste indruk bij me heeft achtergelaten is The Diabolic van S.J. Kincaid. Het was voor mij echt een gooi in het diepe qua genres (scifi en fantasy), maar heb van elke bladzijde genoten. Juist omdat het voor mij zo vreemd was, heeft het waarschijnlijk zoveel indruk gemaakt. Kan niet wachten op het vervolg!

De 3 boeken uit de Ready to Read waar ik het meest naar uitkijk zijn:

3. The Treatment van C.L. Taylor
2. Christmas Cakes and Mistletoe Nights van Carole Matthews
1. The Rules of Magic van Alice Hoffman

Yvonne richt zich in de Hebban Readers Club met name op het feelgoodgenre. Haar eerste recensie gaat over In the Unlikely Event van Judy Blume.



Reacties op: Ik ben Reader Yvonne

Meer informatie

Gerelateerd