Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

In a Galaxy Far, Far (Give)Away

op 12 juli 2018 door

DE WINACTIE IS AFGELOPEN.

Star Wars fans, opgelet! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er op het moment een film in de bioscoop draait over de jonge jaren van Han Solo. Traditioneel wordt er rondom Star Wars films een enorme berg aan merchandise uitgebracht. Daar zitten gelukkig ook een hoop boeken tussen en wij mogen er daarvan eentje weggeven. Maar niet zomaar natuurlijk. Lees verder om erachter te komen wat je moet doen om het boek te winnen! 

Door Lieke

Er zijn sowieso een aantal boeken die dit jaar uitkomen waarvan de meeste Star Wars fans waarschijnlijk erg hebberig worden. Neem nou Star Wars: Alien Archive: een soort van encyclopedie waarin meer dan 200 rassen van buitenaardse wezens uit het sterrenstelsel bekend uit de films verzameld zijn. Met weetjes over de culturen en planeten is dit een naslagwerk waar je spontaan van gaat watertanden, toch?

Een boek dat leuk is voor de kleine Padawans is Star Wars: Han Solo: Choose Your Own Adventure. Je hebt je lot in eigen hand!

Natuurlijk zijn er ook boeken uitgebracht die een directe link hebben met Solo: A Star Wars Story.

De film, die nu in de bioscoop draait, is een prequel van de oorspronkelijke trilogie en het boek Star Wars: Most Wanted is dáár weer een prequel van. Volg je het nog? In deze roman zijn Han en Qi’ra na een mislukte klus op de vlucht voor piraten, een misdaadsyndicaat van droids, de Empire en hun baas. Om te overleven zullen ze elkaar moeten leren vertrouwen. Spannend! Maar nu (tromgeroffel) het boek dat we weg mogen geven is...

Last Shot

Last Shot van Daniel José Older is gebaseerd op de huidige film.

Toen: Lando Calrissian en droid L3-37 doen een poging om een mysterieuze uitvinding te bemachtigen waar veel geld voor geboden wordt. Ook een jonge Han en Chewbacca proberen het felbegeerde object in handen te krijgen. De maker, de gestoorde crimineel Fyzen Gor, is echter niet het type dat deelt, en ook niet het type dat vergeeft en vergeet…

Nu: Tien jaar later heeft Han een kind met Leia als Lando opeens voor zijn deur staat midden in de nacht. In opdracht van Gor zit er een stel huurmoordenaars achter Lando aan. Han moet hem helpen.

Wij hebben een gesigneerd exemplaar beschikbaar van de gebonden editie van Last Shot. Deze heeft aan de buitenkant een rood omslag en aan de binnenkant een geel omslag met een ander karakter uit het boek erop.

820f570b69251e0435a3830a6a5b2cad.jpg

Wil je deze hebben, hebben, hebban? Dit is wat je moet doen!

Schrijfwedstrijd Star Wars

Lees het volgende fragment uit het te winnen boek en borduur erop voort of laat je erdoor inspireren! Ga je voor grappig, spannend, romantisch, eng of iets anders? Voor een vervolgverhaal in het Nederlands of Engels? Dat mag je helemaal zelf weten. Als het verhaal maar voor 26 juli binnen is en tussen de 100-250 woorden bevat. (Meer is ook toegestaan, maar minder niet.) Je mag je bijdrage onder dit artikel in een reactie zetten of je kunt je inzending mailen naar vandaag@hebban.nl o.v.v. Schrijfwedstrijd Star Wars. Zijn je creatieve sappen al aan het borrelen?

Wat doe je hier nog? Ga heen en schrijf!



Reacties op: In a Galaxy Far, Far (Give)Away

Meer informatie

Gerelateerd

Over