Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Karin Slaughter (17 juni, Delft)

op 20 juni 2018 door

Als in de maand juni de wereldberoemde "Queen of Crime" Karin Slaughter een tour door Nederland maakt, is het natuurlijk zo dat de Thriller Club niet ontbreekt bij een van die vele handtekeningensessies.

Op zondag 17 juni was het dan zover. Bij boekhandel Paagman in Delft was het rond de klok van half twee 's middags al een gezellige drukte van belang. Een grote schare fans stond keurig met hun (net) aangekochte thriller Gespleten in de hand te wachten op het moment dat Karin haar opwachting zou maken. Onder hen ook Elly en Gert.

Hoe dichter de klok het tijdstip van twee uur naderde, hoe meer de spanning bij de wachtenden toenam. Deze spanning werd pas echt voelbaar bij binnenkomst van een heuse Slaughter-crew. Iedere aanwezige werd om te beginnen getrakteerd op een stukje taart waarop de beeltenis van de auteur stond. En ja... toen was het echt zover. Karin kwam binnen en nam plaats achter de tafel.

Op een zeer gestroomlijnde methode, mede door aanwezigheid van de crew, kwam de rij langzaam in beweging en kreeg iedereen de mogelijkheid een kort praatje met Karin te maken (in het babbeltje met ons vertelde ze dat ze bij een eerdere sessie in Friesland dacht dat een mevrouw boos op haar was toen deze dame zich voorstelde als Fokje) en uiteraard een handtekening te laten plaatsen in hun boek. Ook van de mogelijkheid samen met Karin op de foto te gaan werd gretig gebruik gemaakt. Zoals jullie zien, lieten ook wij deze kans niet aan ons voorbijgaan.

d53674270364d50ed0b815d61d2f063b.jpg

Nadat we tevreden naar buiten liepen, was de wachtrij inmiddels nog verder aangegroeid, maar al met al was het een zeer geslaagd evenement in een erg gemoedelijke sfeer.

Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt naar de nieuwe thriller van Karen? Of zijn er onder jullie al die Gespleten inmiddels gelezen hebben? Delen jullie je ervaringen met ons?



Reacties op: Karin Slaughter (17 juni, Delft)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Karin Slaughter

Karin Slaughter

Karin Slaughter (Georgia, 1971) is een Amerikaanse thrillerauteur. Ze verwierf b...