Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een lunch met de Moordwijven (9 juni, Voorschoten)

op 12 juni 2018 door

De Thriller Club is vaak onderweg, vooral tijdens de Spannende Boeken Weken worden we wel eens gespot in de nabijheid van een thrillerauteur. Zo was Elly dit weekend te gast bij de Moordwijven. Zij organiseerden op 9 juni een meet & greet in de bibliotheek van Voorschoten.

- door Elly -

Onder het genot van koffie en thee druppelden de bezoekers en de auteurs binnen. Na handen geschud te hebben, ontstonden er tussen de lezers en schrijvers al snel leuke gesprekken. Ik wist via contacten dat Anya Niewierra verhinderd was, omdat de TGV op vrijdag staakte en ze niet op tijd in Nederland terug zou zijn. Wel aanwezig waren Marlen Beek-Visser, Ingrid Oonincx, Isa Maron en Liesbeth van Kempen. Naast lezers en deelnemers aan schrijfcursussen waren ook Theo van Rijn van uitgeverij LetterRijn en Miriam en Alexander van Thrillers & More aanwezig.

Er hing een ongedwongen sfeertje dat heel prettig aanvoelde. Tijdens de lunch, waarbij aan iedere tafel een schrijfster mee aanzat, gingen de gesprekken gewoon door. De lunch was prima verzorgd door Miriam Joosse van de bibliotheek in Voorschoten, we kregen heerlijk belegde broodjes, sapjes, hapjes,... 

De schrijfsters werden geïnterviewd door Miriam en zo kregen we nieuwe ideeën te horen over de op stapel staande boeken en luisterboeken van de dames. 

Zoals altijd als het ergens gezellig is, ging ook nu de tijd te snel en was het snel tijd om op te stappen. Het was een super gezellige lunch. Als je ook een keer deel wil nemen aan een lunch met de Moordwijven, hou dan hun agenda in de gaten! 

Wil je meer weten over de Moordwijven, lees dan verder onder de foto. 

f226e41ffcbd70da891aef99809143d2.png

Wie zijn de Moordwijven? 
De Moordwijven (partners in Crime) bestaan uit vrouwelijke thrillerauteurs die hun krachten gebundeld hebben en samen een schrijverscollectief opgericht hebben onder deze pakkende naam. Het doel van de groep: 

  • Zich met hun werk onderscheiden van de overvloed aan thrillers op de boekenmarkt, door middel van gezamenlijke presentaties, signeersessies en workshops
  • Met elkaar van gedachten wisselen en elkaar feedback geven
  • Elkaar versterken door actieve promotie van de groepsleden, bijvoorbeeld op social media



Reacties op: Een lunch met de Moordwijven (9 juni, Voorschoten)

Meer informatie

Over

Marlen Visser

Marlen Visser

Naast het geven van schrijfcursussen schrijf ik thrillers en spannende verhalen....

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx schrijft psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages...

Isa Maron

Isa Maron

Ik ben auteur van de Noordzeemoorden, en verschillende losstaande thrillers. Ook...

Liesbeth van Kempen

Liesbeth van Kempen

Auteur thrillers Gevaarlijk spel (2015), Verpest (2019) en de cosy crime-serie M...

Anya Niewierra

Anya Niewierra

- Auteur bij Luitingh-Sijthoff: www.niewierra.com ++++ - Algemeen Dir...