Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ga je mee boeken ontdekken aan de Middellandse Zee?

op 04 juli 2021 door

Afgelopen drie maanden namen we jullie mee op reis naar diverse Duitstalige landen en nu we onlangs aan een nieuw kwartaal begonnen zijn, is het tijd geworden om te verkassen. De koffers zijn daarom opnieuw ingepakt, want we laten jullie kennismaken met een aantal landen rond de Middellandse Zee. We starten in Spanje, maar zullen ook Italië en Griekenland aandoen.  

In de maanden juli en augustus maken we in vijf blogs een rondje langs de Middellandse Zee. Maar natuurlijk doen we meer, want onze releaseblogs blijven verschijnen op de eerste van iedere maand, en in het café kan er als vanouds gekletst worden.

Maar, en daar gaat het uiteindelijk om, wat doen we nou precies rond die Middellandse Zee? Veel, maar de details blijven voorlopig een verrassing. Wat we wel kwijt willen, is dat we over een week beginnen in een Spaanse regio die lang onrustig was en waar we toch een tijdje zullen blijven. We zullen ook minimaal één Italiaanse serie uitlichten en zetten tot slot een bij ons vrij onbekende auteur in de schijnwerper. Als afsluiter plaatsen we een blog waar we jullie input voor nodig hebben, zie de oproep onderaan dit artikel. 

Over een week vertrekken we naar het zuiden. Heb je zin om met ons mee te gaan? 

Oproep!

Twee weken geleden verscheen De rode koningin van Juan Gómez-Jurado, het eerste deel van een succesvolle Spaanse trilogie. Tweede helft augustus willen we graag een duimpjesartikel plaatsen over het boek. En daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Over de inhoud van het boek hoef je niets te schrijven. Wat we nodig hebben, is je mening erover (richtlijn 100 woorden): wat vond je goed/slecht, opbouw verhaal, schrijfstijl, originaliteit, spanning, personages, ... Je vermeldt of je voor een rode, oranje of groene duim gaat en hoeveel sterren je het boek geeft. 

Je stuurt je input ten laatste op 18 augustus via de Facebook-Messenger naar Greet Braem of je mailt naar het e-mailadres van het Thriller Café. 



Reacties op: Ga je mee boeken ontdekken aan de Middellandse Zee?

Meer informatie