Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ga je mee boeken ontdekken in Frankrijk?

op 06 maart 2022 door

Ondanks de reisbeperkingen hebben we het afgelopen jaar reizen gemaakt naar Duitsland en een aantal landen rond de Middellandse Zee. Daarvoor zijn we al naar IJsland, Zuid-Afrika en Azië gegaan. Dit jaar pakken we opnieuw onze koffers voor een uitgebreide kennismaking met een bepaalde regio. In maart en april verblijven we namelijk in Frankrijk, het land van de Tour de France en de champagne.

In vijf blogs maken we een toer door het Franse leeslandschap, maar op de eerste dag van april is er uiteraard nog wel tijd voor ons maandelijkse releaseblog. En wanneer er aanleiding voor is, zullen we uiteraard niet nalaten ook andere dingen te plaatsen.

Wat we in Frankrijk gaan ondernemen, blijft nog even een verrassing. In ieder geval besteden we aandacht aan een trilogie en het eerste deel van een serie. Wat we ook doen, is jullie uitnodigen om één artikel samen met ons te schrijven. Want als afsluiting van onze reis hebben we jullie input nodig. De oproep vind je onderaan dit artikel.

Over precies één week gaat onze reis van start en hoofdstad Parijs is het eerste decor. Hebben jullie zin om met ons mee te reizen? 

OPROEP

Op 18 maart verschijnt Verdoemd, de tweede thriller van Jérôme Loubry. Het verhaal speelt zich af in Port-au-Prince, de hoofdstad van het voormalige Franse kolonie-eiland Haïti. Medio april willen we graag een duimpjesartikel plaatsen over dit boek. En daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Over de inhoud van het boek hoef je niets te schrijven. Wat we nodig hebben, is je mening erover (richtlijn ± 100 woorden): wat vond je goed/slecht, opbouw verhaal, schrijfstijl, originaliteit, spanning, personages, ... Je vermeldt hoeveel sterren je het boek geeft en wij voorzien je stukje van een groene, oranje of rode duim. 

Je stuurt je input uiterlijk 12 april naar het e-mailadres van het Thriller Café: WeLoveCrime@hotmail.com



Reacties op: Ga je mee boeken ontdekken in Frankrijk?

Meer informatie