Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

op 22 februari 2019 door

Het is al een tijdje bekend, van 22 februari tot 3 maart gaat de Nederlandse Thriller Tiendaagse door. Zoals gewoonlijk bulkt de Crew van de plannen voor de komende periode, maar ook de Thriller Club heeft een en ander voor jullie in petto. Wij vinden het immers geweldig dat Nederlandse en Vlaamse auteurs in het zonnetje gezet worden. Hoogtepunt wordt vast onze jaarlijks terugkerende quiz, maak jullie borst maar al nat!

Vanavond vindt in Amsterdam de Nacht van het Spannende Boek plaats. In afwachting daarvan opent ons Tiendaags Thriller Café vanmorgen zijn deuren.

Er zal de komende tijd immers heel wat afgekletst moeten worden en hoe kan dat beter dan in het gezelschap van thrillerlezende vrienden? Ons café is dag en nacht open (al zal de service in de nachtelijke uren iets minder zijn). Ben je een verschrikkelijk goed boek aan het lezen of ken je er een dat je niet meer loslaat? Vertel het ons! Ben je niet vertrouwd met de auteurs uit ons taalgebied, maar wil je ze wel leren kennen? Gooi het in de groep en je krijgt vast meer tips dan je aankan. Kom je gewoon langs om te genieten van alles wat er gezegd wordt? Ook goed!

Oproep! Wij willen heel graag weten wie jullie favoriete auteur uit Nederland of Vlaanderen is.

Jullie input kan ten laatste op 1 maart gemaild worden, wij maken er dan één of twee leuke blogs van, die we na afloop van de Thriller Tiendaagse op de Spot plaatsen. Welke informatie willen we graag ontvangen?

  • Wie is je favoriete Nederlandstalige auteur?
  • Hoeveel boeken heeft hij/zij al geschreven? Serie(s) of standalones? 
  • Waarom ben je fan van hem/haar? Waarom moet iedereen met zijn/haar boeken kennismaken?
  • Belangrijk: beperk je stukje tot 100 woorden. 

Neem gerust al een drankje hier in het café, we zien elkaar snel!

Groetjes,
Chantal, Evy, Gert, Greet, Jeanet, Joyce, Karina, Kees, Kristel en Silvia 

PS: In de loop van zaterdag leuken we deze blog nog op met enkele sfeerbeelden van de Nacht van het Spannende Boek. 

dab42e932d867ce7e92269c75126b325.jpg



Reacties op: Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

Meer informatie