Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Karin Slaughter - Goede dochter (Sittard, 20 juni)

op 21 juni 2017 door

Vanaf 15 juni is Karin Slaughter weer in Nederland. Dit keer ter promotie van haar nieuwe stand-alone thriller Goede dochter. Op donderdag had ze op de uitgeverij een bijeenkomst met bloggers, een interview met Soraya Vink, lees hier en s`avonds aan tafel bij Jinek. Vanaf vrijdag is ze op pad door een groot deel van Nederland om fans te ontmoeten en hun boeken te signeren. Op dinsdag 20 juni kwam ze in Sittard in de boekwinkel van Wim Krings en kon ik mijn exemplaar van Goede dochter laten signeren.

4e1bf32af50ed5ccefda07358a3413b6.jpg

Via bovenstaande foto op de Facebook site van haar Nederlandse uitgever HarperCollins Holland, kondigde zij haar komst aan eerder dit jaar.

Ja ja, ik weet het vanuit het westen van het land reisde ik vele plekken voorbij waar ze ook kwam signeren, maar er waren twee redenen om toch naar Sittard te gaan: a) gezellig dagje bijkletsen met (lees)vriendin Wendy van Lierop en b) de boekwinkel van Wim Krings is een walhalla voor boekenfans. Alle interessante en recente boeken zijn aanwezig, al dan niet voorzien van een persoonlijke recensie van Wim zelf.  Jullie kunnen al raden, bij alleen de nieuwe Karin Slaughter is het niet gebleven. Daarover meer in de afsluitende fotoblog aan het einde van de maand hier op We love Crime.

Vol goede moed vertrok in om tien voor half tien vanaf Waddinxveen, eerste overstap in Gouda. Daar kon de omroepster de berichten haast niet bijwerken, minder treinen naar Utrecht, maar vooral geen treinen tussen -`s-Hertogenbosch en Eindhoven en dat traject moest ik net hebben. Toen maar besloten om weer terug te gaan naar Waddinxveen en snel in de auto te springen. Ruim twee uur rijden en ik kwam uiteindelijk kwart over twaalf aan in Sittard. Samen met Wendy snel naar boekhandel Krings gelopen waar Karin om twaalf uur was begonnen met signeren.  

Bij aankomst al een lange met fans door de winkel ivm met de felle zon buiten.  Wendy had gelukkig al mijn exemplaar van Goede dochter vorige week gekocht, dus dat hoefde ik niet meer te doen. Als kadootje voor Karin hadden we samen een mok met de tekst "Dogs have a master, cats have staff" gevuld met kleine pakjes hagelslag. Karin is een grote kattenfan, op Facebook is het sowieso elke zaterdag "Caturday", maar vaak deelt zij nog meer schattige plaatjes en filmpjes. Zoals je in de 'Karin Slaughter files' hier op Hebban kon lezen, mogen alleen de katten haar storen tijdens het schrijven. Dat doen ze zeer regelmatig, getuige de foto`s van katten op haar toetsenbord.

29d1d13ece0132063c2afb80e3a62e7b.jpg

Het was al direct gezellig in de rij met alle fans. Iedereen heeft een gemene deler, fan zijn van Karin Slaughter. Naast Goede dochter heb ik nog Verborgen en Ongezien mee om te laten sigeren.

Na een klein half uurtje waren we aan de beurt en konden we Karin ons kadootje overhandigen. Ze was er helemaal blij mee, de hagelslag gaat op haar toast in de ochtend en koffie in de mok. Ze signeerde al onze meegebrachte boeken en we gingen nog met haar op de foto. Maar helaas heb ik een lastige camera op mijn telefoon en heeft de medewerker van de uitgeverij op het verkeerde knopje gedrukt en is de foto niet bewaard.....en we kwamen hier ook helaas pas later achter.

Omdat het erg druk was in de winkel zijn we eerst gaan lunchen en later nog weer even teruggegaan naar de boekwinkel, waar ik nog Het woud van Nele Neuhaus, Het dossier van Anya Niewierra en Verbroken stilte van Karen Rose heb gekocht. Wim Krings vertelde dat er ruim 150 Goede Dochter`s waren verkocht, ook nog een aantal Engelse exemplaren.

Het was een heel gezellige en warme dag, die iets anders liep dan gedacht, maar ik heb het prima naar mijn zin gehad en hoop snel te gaan beginnen met lezen in Goede dochter.

Vandaag en morgen bezoekt Karin nog onze Zuiderburen in Kortrijk, Gent en Antwerpen.

Wie van onze volgers is ook naar een signeersessie van Karin geweest?

Groetjes Joyce

fotocredits Sittard foto: HarperCollins Holland en Karin Slaughter



Reacties op: Karin Slaughter - Goede dochter (Sittard, 20 juni)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Karin Slaughter

Karin Slaughter

Karin Slaughter (Georgia, 1971) is een Amerikaanse thrillerauteur. Ze verwierf b...