Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

op 20 februari 2018 door

Update 25 februari: Dag 5 alweer van de Thriller Tiendaagse! Genieten jullie ook zo van alle artikelen van redacteur Soraya en de quiz op We Love Crime? Neem er een lekker kopje koffie of thee bij en vertel het ons! 

-----

Midden januari konden we het al lezen, van 21 februari (morgen!) tot 2 maart gaat de Nederlandse Thriller Tiendaagse door. De Crew zal interessante artikelen en listmania’s verzorgen, er zullen leesclubs opgestart worden met boeken van Nederlandstalige auteurs, er is een auteur van de dag, enzovoort. De Thriller Club heeft voor deze periode natuurlijk ook een en ander gepland, want wij vinden het geweldig dat Nederlandse en Vlaamse auteurs in het zonnetje gezet worden.

Morgen vertellen we meer over onze plannen gedurende de Nederlandse Thriller Tiendaagse, vandaag opent alvast ons Tiendaags Thriller Café zijn deuren.

Er zal immers heel wat afgekletst moeten worden en hoe kan dat beter dan in het gezelschap van thrillerlezende vrienden? Ons café is dag en nacht open (al zal de service in de nachtelijke uren iets minder zijn). Heb je een mening over Nederlandstalige auteurs en hun werk? Gooi het in de groep! Ben je een verschrikkelijk goed boek aan het lezen of ken je er een dat je niet meer loslaat? Laat het ons weten! Kom je gewoon langs om te genieten van alle tips? Ook goed!

Als voorsmaakje op al dat Nederlandstalige thrillergeweld hebben we op 11 februari tien Vlaamse auteurs en een van hun boeken in de kijker gezet in onze rubriek ‘1 land, 10 auteurs’. Wie het gemist heeft, kan hier terecht.

Welkom!
Chantal, Elly, Evy, Fany, Gert, Greet, Joyce, Karina, Kees en Silvia 



Reacties op: Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

Meer informatie