Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Scifi & Fantasy-ambassadeur Cindy

op 24 januari 2017 door

Wat een goed nieuws! We starten 2017 met een kersverse Club van 10 en wel eentje voor de genres Sciencefiction & Fantasy. Tien enthousiaste lezers gaan zich het komende jaar op Hebban inzetten voor deze genres. Ze zullen je artikelen, nieuws, interviews, listmania's en meer voorschotelen. Volg deze Spot en leer de Hebban Scifi & Fantasy-ambassadeurs kennen! Vandaag: Cindy!

Wie ben ik? Ik ben 43 jaar, moeder van 2 banjers van 10 en 9. En echt gek op boeken, met name fantasy. Zo heerlijk om weg te kunnen dromen, naar een andere wereld / tijdperk te kunnen gaan en als ik lees, sluit ik mij helemaal af voor de wereld om mij heen. Ik hoor bijvoorbeeld de hoeven van de paarden denderen op de grond, het gekletter van zwaarden, zie alles voor me ( en geloof me, het is beter dan welke film dan ook ) en ruik de geuren. Als het verhaal goed is, zit ik er helemaal in.

Ik lees echt bijna alles wat los en vast zit, maar ik ben wel echt een fantasygek en heb een aparte boekenkast voor mijn fantasyboeken. Wat ik ook lees, er moet wel een bepaalde mate van spanning in zitten, er moet wel een verhaal worden opgebouwd zeg maar. Mijn oudste zoon heeft net zo'n voorliefde voor fantasy als zijn moeder, de jongste leest over het algemeen liever wat anders, alhoewel hij nu helemaal in de ban is van Spirit Animals.

Sinds ongeveer 6 jaar werk ik helaas niet meer, ben inmiddels volledig afgekeurd tot aan mijn pensioen. Doordat ik thuis ben heb ik gelukkig wel tijd om te lezen en te recenseren wat ik echt ontzettend leuk vindt. Mijn favoriete serie is van Terry Goodkind, De wetten van de magie, maar Weis & Hickman vind ik ook geweldig net als Bernhard Hennen en Kim ten Tusscher. Ik sta altijd open voor nieuwe schrijvers en boeken, soms zitten er zulke mooie pareltjes tussen.

Op dit moment ben ik bezig in De Twaalf van Justin Cronin, het tweede deel in De Oversteek-trilogie en deze mag ik recenseren voor Hebban net als deel 1 en ik kan alvast verklappen dat ook dit een topper is.

Ik vind het een eer om bij de SFF10 te mogen horen en hoop veel van mij te kunnen en mogen laten horen en dat men dit met plezier zal lezen.

De voltallige Hebban Scifi & Fantasy Club van 10 bestaat uit:

Cindy Strijkers-Brakel | Natasja Jeninga | Marjolein Slats | Adinda Volkers | Vanessa Geensen | Demi Schoonenberg | Yvette Stevens | Saskia Jacobs-Labree | Kim Schreurs | Marc de Kok

We love Scifi & Fantasy



Reacties op: Scifi & Fantasy-ambassadeur Cindy

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Terry Goodkind

Terry Goodkind

Terry Goodkind (1948-2020) was een Amerikaanse fantasy-auteur. Hij is vooral bek...

Weis & Hickman

Weis & Hickman

Margaret Weis en Tracy Hickman vormen het succesvolste Amerikaanse schrijverstea...

Kim ten Tusscher

Kim ten Tusscher

Schrijver van fantasy en lezer van alle genres om het spannend te houden.