Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Elsschot wedstrijd: Introductie en tips

op 08 september 2017 door

Update: Deze wedstrijd is afgelopen. Hou onze blogspot in de gaten voor de winnaars van deze wedstrijd! 

Dankzij We Love Lit lopen er momenteel twee mooie winwedstrijden. Gisteren gaven we je al wat meer uitleg over de Landen Challenge wedstrijd. Hieronder geven je graag nog wat meer uitleg over wat je moet doen om kans te maken op één van de drie Elsschot-pakketjes die elk bestaan uit een exemplaar van de eerste nieuwe uitgaven Het tankschip en Pensioen

Willem Elsschot is terug van nooit echt weggeweest! Dat lees je in ons dossier over hem dat je hier kan vinden. (Opgepast: drie volledige pagina's) Om dit te vieren, willen wij onze lezers de kans geven op deze 2 prachtige uitgaven. Wat vragen we je hiervoor te doen? 

Elsschot, de schrijversalias van Alfons De Ridder, was zelf een reclame-man hoewel hij dit niet graag deed, en hij dit in zijn boeken Kaas en Lijmen/Het Been aan de kaak stelde. Wij willen van jou nu vragen om zelf een creatieve reclameslogan te bedenken voor één van de twee boeken Het tankschip of Pensioen. Laat je gaan, associeer vrij en storm je brein volop! Hieronder vind je enkele voorbeelden van de meester zelve uit zijn eigen tijd om je eventueel wat inspiratie te geven. 

388ef9f4942e02a1a96bf2485d36ba81.jpg

Uiteraard zoeken we niet naar iets even lang, wél naar één zin waarmee je de boeken Het tankschip of Pensioen van Willem Elsschot zou kunnen aanprijzen.

Vul bij de wedstrijdvraag in dit deelnameformulier jouw bedenksel in en stuur het als de sodemieter in! Wij zijn superrr benieuwd naar jouw promotie van deze grote schrijver uit Antwerpen. En hou onze blog in de gaten waar de oogst van al dit fraais nog gedeeld zal worden en wat de resultaten zijn van deze creatieve proef. 

Veel schrijfplezier en succes gewenst! 



Reacties op: Elsschot wedstrijd: Introductie en tips

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Willem Elsschot

Willem Elsschot

Willem Elsschot (pseudoniem van Alfons De Ridder) werd geboren in een Antwerps b...