Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nijmeegs Boekenfeest, Win die kaarten!

op 17 februari 2018 door

Fotograaf: Schulte Schultz

Een gedicht kan voldoende zijn voor het Nijmeegs Boekenfeest 

Zie je jezelf al zitten?

Binnenkort start de heerlijke nationale boekenweek. Een week waarbij boeken en auteurs in het zonnetje gezet worden en het boekenweekgeschenk in alle boekhandels te verkrijgen is bij aankoop van boeken. Het thema van de boekenweek is dit jaar natuur en we zijn benieuwd waar we die natuur allemaal zullen tegen komen. Een van de plaatsen waar auteurs, schrijven, boeken en de natuur veel aandacht krijgt is natuurlijk op het Nijmeegs Boekenfeest. Daar kun jij bij zijn!


           90685a843138db59717d84d308e825f0.jpeg Wat heeft het Nijmeegs Boekenfeest met Valentijn te maken? -

Geniet van lezen en de natuur

Schrijvers, dichters, wetenschappers en muzikanten laten hun licht schijnen op planten, dieren, ruimtereizen, duurzaamheid en klimaatverandering en zorgen dat het thema van de boekenweek 2018 goed belicht wordt. Dat is dus smullen van boeken en lezen en tegelijkertijd iets leren en genieten van de natuur. Daar wil je toch bij zijn?

         6213fe5de1f31e00daa853498eba17d6.jpeg Één mooi gedicht is voldoende voor twee kaartjes!

Zoveel te zien en te doen

Wil jij stadsdichter Amal Karam aan het werk zien? Wil jij de ode aan de natuur van Jan Terlouw van dichtbij meemaken? Zou jij een gesprek met Hanna Bervoets en Lieke Marsman over de natuur in de literatuur willen bijwonen? Was jij altijd al nieuwsgierig naar Eendenman Kees Moeliker en zijn visie op ongewone en onwaarschijnlijke zaken in de dierenwereld? Of sta je te trappelen om voordrachten van wetenschappers over de natuur bij te wonen? Dan moet je bij het Nijmeegs boekenfeest zijn. Als je het goed plant, kun je dan ook natuurlijk nog genieten van de muzikale ondersteuning, andere voordrachten, prijsuitreikingen en nog meer boek gerelateerde zaken.

            a315867d0de1c937b4ae41a48563e851.jpeg  Bij ons Valentijnsartikel maak JIJ kans op kaarten!

Wie hebben dit mogelijk gemaakt?

Het Nijmeegs Boekenfeest wordt georganiseerd door Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen: De Nieuwe Oost Wintertuin, Bibliotheek Gelderland Zuid, Stadsschouwburg en De Vereeniging, Dekker v.d. Vegt boekverkopers, Faculteit der Letteren RU, Op Ruwe Planken en Radboud Reflects.

           6213fe5de1f31e00daa853498eba17d6.jpeg Kom op! Maak snel een gedicht en win die kaarten! 

Dit is toch een buitenkans?

Je kunt natuurlijk snel naar nijmeegsboekenfeest.nl gaan voor meer info en kaartverkoop. Maar het is slimmer, leuker en sneller om snel door te klikken naar ons Valentijnsartikel. Jij schrijft een gedicht en wie weet win jij twee kaartjes. Een kaart voor je zelf en een kaart voor iemand die je wilt meenemen. Kan het nog mooier?

          74d38662133cc554d83b821bda9deff2.jpeg Ze hebben er ook vast iets voor de inwendige mens.

Ga vooral zelf kijken in Nijmegen en wie weet zie ik je daar! 

Gigi



Reacties op: Nijmeegs Boekenfeest, Win die kaarten!

Meer informatie