Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De boekenverlanglijst van Tinke en Elke

op 18 maart 2017 door

We Love YA kijkt elke week naar verwachte boektitels die op de verlanglijstjes van onze leden staan. Deze week zijn het Tinke en Elke die gaan vertellen op welke boeken zij echt niet kunnen wachten. Voor een YA-fanaat is het bijna onmogelijk om te kiezen uit al die titels, maar gelukkig hebben ze er toch twee uit kunnen kiezen... Elke en Tinke laten vandaag hun keuzes zien.

Question 1: Op welk YA-boek kunnen jullie echt niet wachten?

Elke: Ik kan echt niet wachten op De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde van Becky Albertalli. Simon vond ik echt een leuk boek, dus ben ik ook zeker benieuwd naar dit boek! Becky heeft zo'n fijne schrijfstijl en kan zich echt goed inleven in young-adults. Ook klinkt de tekst die op de achterflap staat zo tof! 

Tinke: Ik ben echt heel erg benieuwd naar The Royals, Het meisje van de straat! Het is het eerste boek in The Royals serie!! Ik heb echt weer zo'n soort van feelgood YA boek nodig!

 

Question 2: Waarom wil jij dit boek zo graag in je boekenkast zien shinen?

Tinke: Ik vind de cover echt heel erg mooi. Dit boek doet me hierdoor ook echt denken aan een van mijn favoriete series ever , De Selectie. En de cover doet mij zoveel denken aan de kroon die op de cover van ‘Happily ever after’

Elke: De cover is super vrolijk, maar ik vind het gewoon heel erg leuk om nog een boek van Becky in mijn kast te hebben! De covers van Blossombooks vind ik altijd heel mooi, dus deze natuurlijk ook. 

Question 3: Zou je een ander boek ruilen uit je boekenkast om dit boek nu al te kunnen lezen?

Tinke: Ik heb zeker wel boeken die ik echt niet mooi of leuk dus ruilen is echt geen probleem. Ik heb meerdere boeken die ik ervoor zou willen wisselen. Zoals Beautiful Creatures of Vuurvliegjes.

 Elke: Hm, dat weet ik niet zo goed. Maar dat is meer omdat ik nog een stuk of 50 boeken in mijn kast heb staan die nog gelezen moeten worden. Echt heel erg... maar ach. Ik 'ruil' ze dus een soort van in omdat ik deze eerst ga lezen...

Question 4: Wanneer komt het boek uit?

Tinke: het boek komt 30 maart uit!

Elke:  24 april als het goed is! Zet het allemaal in je agenda!

Zou jij een boek uit je boekenkast ruilen voor een ander boek dat je dolgraag wilt?



Reacties op: De boekenverlanglijst van Tinke en Elke

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Becky Albertalli

Becky Albertalli

Becky Albertalli is de auteur van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest...