Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

I want to read...

op 22 november 2017 door

Hoeveel je ook blijft lezen, er blijven telkens nieuwe, leuke boeken uitkomen die je aandacht trekken, waardoor je nog meer boeken op je 'wil ik lezen' lijstje zet. Benieuwd welke boeken wij nog (ooit) willen lezen? Hier komen ze!

Merel: Allereerst wil ik in mijn leven nog een heleboel boeken lezen van Stephen King en Agatha Christie. Enorm goede schrijvers met geweldig spannende boeken, waar ik de laatste tijd erg van hou. Hoog op mijn 'wil ik lezen' lijstje staan van hen The Shining, The Green Mile, en It van Stephen King omdat ik bij die films op het puntje van mijn stoel zat. De boeken zijn volgens mij nog beter! Ook wil ik de serie van De Glazen Troon nog lezen van Sarah J. Maas. Ik genoot van de Hof van Doorns en Rozen-serie en ik hoop dat deze net zo goed, of zelfs beter is. Mijn verwachtingen zijn vrij zoals je lees vrij hoog! Ook was ik bezig met de Spel der Tronen waarvan ik hoop de hele serie uit te lezen, ik ben namelijk nu bij het derde boek en het is gewoon een hele goede serie. Ook wil ik als alleenstaande boeken nog 54 minuten van Marieke Nijkamp (komt goed uit dat Romée en ik die voor de buddy read lezen!) en Voor Jou van Jojo Moyes lezen. 

Tinke: Stephen King, één van de schrijvers waarvan ik nog wil lezen. Vooral nu Merel er zo enthousiast over is. Ik wil nog heel graag Gevangen lezen. Dan hebben we nog de boeken van Snow like ashes-serie, A court of thorns and roses-serie en Mortal Instruments-serie. Ik heb van ze allemaal de eerste boeken gelezen, dus de rest moet nog. Een goede serie kan natuurlijk niet ongelezen blijven. 

Elke: Net als Tinke wil ik de Court of Thorns and Roses-serie van Sarah J. Maas ontzettend graag lezen. Deze serie wordt zo gehyped dat ik wel een beetje bang wordt... wat nou als het heel erg tegenvalt? Wat nou als ik ze helemaal niet zo leuk vind? Nou, we zullen zien! Verder wil ik ook al heel lang IT van Stephen King lezen, aangezien de film net uit is en mijn vader groot fan is van Stephen King, maar mij ook aan de thrillers wil krijgen. Ook wil ik al heel lang de Percy Jackson-serie lezen van Rick Riordan. Hier ben ik heel erg laat mee, ik weet het! Natuurlijk wil ik ook nog The Glittering Court lezen, aangezien Richelle Mead een van mijn favoriete schrijfsters is. Hetzelfde geldt voor Laini Taylor, met haar nieuwe boek Strange the Dreamer. Verder wil ik nog een hoop klassiekers lezen, zoals Dracula, A Tale of Two Cities en Far From the Maddening Crowd. 

Manon: Ik wil meer Classics lezen zoals, Fahrenheit 451, A brave new world, 1984, The great gatsby en Catcher in the rye. Ik heb de meeste van deze boeken ook al tijden op mijn boekenkast staan maar ik heb ze nooit gelezen. Daarnaast wil ik. net als de andere meiden Stephen King lezen. Ik haat horror maar ik vond Carrie, die ik van het zomer gelezen heb, een ontzettend mooi boek. En natuurlijk Turtles all the way down van John Green. Ik had het boek besteld met handtekening bij Bol.com en Bookdepository. Ze konden beiden het boek uiteindelijk niet leveren en ik heb het boek nog niet opnieuw besteld. Als laatste wil ik meer over de Griekse mythologie lezen en heb ook al een aantal boeken daarover aangeschaft. Ik kan niet wachten tot ik kan zeggen dat ik al deze boeken gelezen heb. 

Audrey: Ik heb heel wat boeken op mijn want to read-lijstje staan. Echt een heleboel. Maar een paar van de highlights zijn toch wel Turtles all the way down van John Green (omdat iedereen daar zo laaiend enthousiast over is), Library Kiss van Kasie West (omdat dat verhaal zo ongelofelijk zoet is) en Alter Ego van Marissa Meyer (omdat het gewoon een Marissa Meyer-boek is). Ik ben dus echt héél erg benieuwd naar die boeken, maar zoals gewoonlijk heb ik zoveel boeken en zo weinig tijd dat het soms onmogelijk is om alles te lezen wat ik wil. Moest er nu eens 30 uur in een dag zitten zou dat geweldig zijn.

Iris: Ik zou nog heel graag eens Game of Thrones van George RR Martin willen lezen. Ik heb nu het eerste seizoen gezien en ben heel erg benieuwd naar hoe de boeken nou eigenlijk zijn. Verder zou ik ook nog eens heel graag de Fallen - serie van Lauren Kate willen lezen. Het is gewoon dat ik heel veel goede dingen over deze serie hoor, waardoor ik erg nieuwsgierig ben geworden. Verder zijn er nog zo veel boeken die ik zou willen lezen, maar er is gewoon zo weinig tijd. 

Brechtje: mijn nog-te-lezen lijstje telt zo ongeveer tachtig boeken.. Dus dat zijn er een heleboel! Een boek dat op dit moment bovenaan de lijst staat is toch wel De poppenmaker van Krakau van Rachael Romero. Ik kwam dat boek laatst tegen in de boekhandel, en hij sprak me meteen heel erg aan! Ik vind de vormgeving in het boek ook echt prachtig. Daarnaast wil ik ook al een hele tijd De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson lezen. Omdat ik Ik geef je de zon zo ontzettend mooi vond, ben ik ook benieuwd naar het andere boek van haar hand! Het laatste boek in mijn TBR-top-drie is Scarlet van Marissa Meyer. Ik hoor zoveel lofende reacties op de Lunar Chronicles, dat ik wel heel nieuwsgierig ben geworden naar de rest van de serie! Cinder was een boek waar ik heel erg in moest komen, en pas helemaal aan het eind van het boek vond ik hem de hype een beetje waard, dus ik ben benieuwd wat ik van het tweede deel ga vinden. Ik hoop in ieder geval dat ik Scarlet een beter boek ga vinden dan Cinder

Welke boeken willen jullie nog graag lezen?



Reacties op: I want to read...

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie (1890-1976) leek op het eerste gezicht een afstandelijke Engelse...

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) is een Britse romanschrijfster en journaliste. Haar eerste boe...

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp is afgestudeerd in de filosofie en in middeleeuwse geschiedenis....