Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ga op reis en in neem mee... #3

op 23 juni 2017 door

Het moment om te beginnen met aftellen naar de zomervakantie komt steeds dichterbij. Vandaag nemen wij je alvast mee in onze te gekke zomerplannen, die voornamelijk bestaan uit lezen. Wil je weten welke boeken wij meenemen op vakantie? Lees dan snel verder!

Tinke

Als ik op vakantie ga heb ik helaas een limiet van boeken die mee mogen. In totaal mag ik er maar een stuk of 5 meenemen. Maar sinds kort heb ik een ereader dus ik kan lezen hoeveel ik wil :). Maar natuurlijk lezen fysieke boeken toch beter dan een ereader of op je telefoon. Ik ga dit jaar weer lekker naar Italië en we gaan vooral lekker op het strand liggen. Dus lezen wordt een van de dingen die ik voornamelijk ga doen met genieten natuurlijk!

Siren - Kiera Cass: Ik heb dit boek al meer de een jaar en nog steeds niet gelezen. Ik heb hem in het Engels gekregen van mijn vrienden voor mijn verjaardag, maar ik heb hem nog steeds niet gelezen. Ik ben erg benieuwd, want ik hou van de selectie-serie van Kiera Cass dus ik hoop dat dit boek ook zo leuk is!

Snow like ashes serie (#1-#3) - Sara Raasch: Ik ben gek van het eerste boek van Sara Raasch. Snow like ashes is mijn jam. Ik heb ook boek 2 en 3 al echt eeuwen en nog steeds niet gelezen. Boek 2 heb ik vorig jaar gekregen en boek 3 dit jaar voor mijn verjaardag. Dus dat is al een hele tijd gelezen. Ik ben zo benieuwd hoe het boek verder gaat. En eindelijk heb ik in de zomer tijd om het boek te lezen. Want ik wil een reread doen op Snow like ashes voor ik verder ga met de andere boeken.

Red Queen serie (#1-#2) - Victoria Aveyard: Ook dit is een serie die ik echt te gek vind, maar nooit verder ben gaan lezen. Ook dit boek wil ik rereaden voor ik deel 2 lees en het bijboek. Ik heb dit boek echt nodig, want ik ben super benieuwd naar het 3de deel. En als ik op reis ben heb ik teminste even tijd om lekker te lezen. Ik heb zoveel zin om dit boek te lezen!

Femke:

Op het moment ben ik zo toevallig op reis, ik zit lekker in Griekenland! Het is geen zon, luieren, zwemmen en lezen vakantie, dus ik weet niet of ik überhaupt aan lezen toekom. Ik heb mijn e-reader daarom meegenomen; super praktisch en weegt bijna niks! Ik denk dat ik maar aan een boek toekom en het boek waarin ik bezig ben, is Kill the boyband - een hopelijk grappige young adult.

Ook deze zomer neem ik mijn e-reader weer mee op reis. Ik leen daarvoor e-books bij de bieb en heb er zelf ook een aantal. Ik hoop dan onder andere Wij leugenaars en De schok van de val te lezen.

Verder staan er nog genoeg boeken in de kast voor op mijn to be read lijst van de komende tijd, voor in de zomervakantie. Zoals De voordelen van onbeantwoorde liefde, Mijn onvergetelijke ontvoerder, Goed of slecht en wat boeken van de nominaties voor de Dioraphte Literatour Prijs, omdat ik daarvoor in de jury zit :)

Lees hier ons vorige reisartikel!



Reacties op: Ik ga op reis en in neem mee... #3

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Victoria Aveyard

Victoria Aveyard

Victoria Aveyard is een Amerikaanse schrijver van young adult en fantasy. Ze deb...

Kiera Cass

Kiera Cass

Kiera Cass is de #1 New York Times bestsellerauteur van de Selection-serie en Si...