Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze boekenkast #5: Claudia

op 13 maart 2017 door

Het is weer maandag, helaas is het weekend weer voorbij. Om deze week alvast goed te 

18e3f6a1a5ba2da7bc3102fc7b193cef.jpg

beginnen laat ik vandaag mijn boekenkast zien. Ik vind het zelf altijd hartstikke leuk om boekenkasten van anderen te bekijken, en te zien hoe zij hun boeken tentoonstellen. Als je wilt weten van welke boeken ik houd, lees dan snel verder!

Zoals je kunt zien is mijn boekenkast een beetje een chaos... Soms denk ik dat ik hem moet opruimen en mijn boeken wat beter neer moet zetten, maar aan de andere kant vind ik dit ook wel iets hebben. Mijn boekenkast staat niet alleen vol met boeken, maar ik heb er ook leuke souvenirs staan, zoals een klein gitaartje uit Marokko en wat kleine beeldjes die ik van vriendinnen heb gekregen. 

6ff760c9c2b0cfb0972336d6ef5efe58.jpg

Op de bovenste plank van mijn boekenkast staat mijn verzameling Nicci French boeken, die allemaal gesigneerd zijn door beide auteurs! Er ontbreken nog twee van hun boeken, en dan heb ik ze allemaal. Vanwege gebrek aan ruimte zijn al mijn boeken vaak raar opgestapeld om zoveel mogelijk boeken kwijt te kunnen. Hof van Doorns en Rozen moet natuurlijk goed te zien zijn, want ik ben een ontzettend grote fan van Sarah J. Maas. Achter dat boek staan nog een paar andere boeken die ik niet ontzettend leuk vond en dus ook niet altijd hoef te zien.

7b32badca1c3c9e4a2a3f60997b6320e.jpegOp de tweede plank in mijn boekenkast staan veel van mijn favoriete boeken. Deel vijf van Throne of Glass natuurlijk, en Winter (The Lunar Chronicles). Ook was ik een grote fan van de Pretty Little Liars serie, dus ik heb een hele hoop felgekleurde boeken. De 'standaard' YA mag natuurlijk niet ontbreken, dus ook ik heb The Hunger Games en Divergent in mijn kast staan (waarvan natuurlijk net nu deel 2 en 3 uitgeleend zijn..). Ook heb ik alle boeken van John Green, omdat ik een standaard YA Fan ben ;) Vanwege gebrek aan ruimte zijn mijn boeken strategisch iets naar voren geplaatst, zodat minder leuke boeken erachter staan, mooi uit het zicht.

ad592a018331bd4ab1c3ca5f76bd821b.jpgOp mijn derde plank staat een deel van mijn (inmiddels vrij grote) Stephen King verzameling. Ik vind zijn boeken ontzettend leuk en spannend, en ik houd van dikke boeken, dus zijn boeken zijn helemaal mijn ding. Zoals je misschien al hebt gezien heb ik ook veel Engelse boeken in mijn kast staan. Ik vind het zelf leuk om boeken in hun oorspronkelijke taal te lezen, vandaar dat ik A Court of Mist and Fury (deel 2 van de serie van Sarah J. Maas) in het Engels heb. 

bd367f64532f55f5f44a019d9b56c395.jpgDe laatste plank van mijn boekenkast is nogal een rommeltje. Hier staan een aantal boeken in die ik nog niet gelezen heb. Ook staan er wat boeken van vroeger in, die ik erg leuk vond en graag wilde bewaren. Rechts staan nog wat boeken en schriften van school. Ook staan er wat DIY boeken in, zoals Finish This Book en Wreck This Journal van Keri Smith.

Na het zien van deze foto's denk ik toch maar dat het binnenkort tijd wordt om een nieuwe boekenkast te kopen. In deze kast passen niet veel boeken meer, en ik denk niet dat mijn boekenverslaving snel over zal gaan...

Wat vinden jullie van mijn boekenkast? Nog leuke boeken tegengekomen die jullie zelf ook hebben gelezen?



Reacties op: Onze boekenkast #5: Claudia

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Nicci French

Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sea...