Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Populaire boeken die we stiekem nog niet hebben gelezen #2

op 16 augustus 2017 door

Over sommige boeken zijn zó veel lezers enthousiast, dat ze wel super goed móéten zijn – toch? Maar dat zegt nog niet dat iedereen ze ook gelezen heeft. Soms kom je aan bepaalde boeken echt niet toe – of lijkt het je, ondanks de positieve reacties, niet echt iets voor jou. Vorige keer bespraken vijf We Love YA-leden al populaire boeken die zij nog niet gelezen hebben, vandaag zijn de overige vijf boekenwurmen aan de beurt!

Femke heeft Alles wat je lief is nog steeds niet gelezen

Omdat in het eerste artikel omtrent dit onderwerp al allerlei boekenseries besproken werden, licht ik een losstaand contemporary­-boek uit: Alles wat je lief is, ook wel bekend onder de originele titel Everything, everything. Ontzettend veel lezers zijn laaiend enthousiast. Volgens Goodreads vond 94% van hun lezers die dit boek beoordeelden het boek leuk en ruim drie kwart gaf het 4 of 5 sterren. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat het boek inmiddels verfilmd is (en vanaf 17 augustus te zien is). Ik heb het boek tot mijn grote spijt nog steeds niet gelezen en vind dat daar nu eens écht verandering in moet komen. Ik kan toch niet naar de bioscoop zonder het origineel gelezen te hebben?

Kayleigh heeft The Twilight Saga nog niet gelezen 

Oke eerlijk is eerlijk, toen de hele Twilight hype begon waren Robert Pattinson en Taylor Launter daar sowieso grote redenen van. Het verhaal is goed bedacht, met de hele liefdesdriehoek en sprankelende vampierfamilie en was daarom ook een serie die je gezien moest hebben! Na de films zijn de boeken natuurlijk ook weer razend populair geworden. Omdat ik de films al zo'n 10 keer had gezien, heb ik de boeken toen gekocht en ben in het eerste deel begonnen.. daar bleef het ook wel bij. Niet dat ik het boek niet leuk vond (het is al zo'n 5 jaar geleden), maar ik ben gewoon nooit in het tweede deel van de serie begonnen. Binnenkort moet ik daar toch maar eens verandering in gaan brengen..! 

Maud heeft de Harry Potter reeks nog niet gelezen of gezien

Technisch klopt dit eigenlijk niet maar dit is een van de bekendste boeken ooit en ik heb het nog nooit gelezen/bekeken. Ik heb namelijk begin dit jaar deel een gekocht en gelezen dus ik heb een begin gemaakt. Maar ik ben nog steeds niet verder gekomen. Elke keer denk ik: Ik ga boek 2 kopen. Maarja er komt steeds niks van. En de films. Tja ik heb ze in mijn jeugd nooit gehad, ik ben ooit begon aan de eerste maar daar ben ik ook halverwege mee gestopt. Dus het word hoog tijd om deel 2 te gaan kopen en lezen!!

Manon heeft de Selectie nog niet gelezen

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik veel populaire series nog niet gelezen heb. De reden daarachter is dat als ik een gehypete serie direct lees dat ik ze meestal tegen vind vallen. Ik heb twee jaar geleden de Selectie van Kiera Cass voor een dollar in The Strand in New York gekocht maar ik ben er helaas nooit aan toegekomen om het boek te lezen. Ik ben er wel eens in begonnen om hem vervolgens weg te leggen voor een ander boek. Als ik de rest van de club van tien mag geloven is dit een echte aanrader dus misschien dat ik hem oppak als ik thuis ben



Reacties op: Populaire boeken die we stiekem nog niet hebben gelezen #2

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nicola Yoon

Nicola Yoon

Nicola Yoon groeide op in Jamaica en Brooklyn, New York. Tegenwoordig woont ze m...

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer woont met haar man en drie zonen in Phoenix, Arizona. Ze studeer...

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Kiera Cass

Kiera Cass

Kiera Cass is de #1 New York Times bestsellerauteur van de Selection-serie en Si...