Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugblik #2 Audrey en Maud

op 24 juni 2017 door

Als YA-lovers zijn we dol op verlanglijstjes van nieuwe boeken. Een aantal maanden terug hadden wij als Club elk ons meest favoriete langverwachte boek voorgesteld aan jullie. Vandaag laten we jullie echter zien of we het boek al gelezen hebben én of we het goed vonden natuurlijk! Benieuwd?

Audrey

Het boek waar ik het meest naar uitkeek is Strijder van Julie Kagawa. Helaas is dit boek pas 27 juni uit, dus ik heb de kans nog niet gehad om het boek te lezen. Maar omdat dat anders een beetje kort zou zijn, heb ik ook nog een ander boek gekozen. Eentje die ik jullie heel graag wil voorstellen. Brieven aan de Duisternis van Brigid Kemmerer is één van de beste boeken die ik ook in mijn hele leven heb gelezen. Ik heb zo lang gewacht op de Nederlandse editie en eindelijk is ie daar! Het is een boek over verdriet, liefde en vooroordelen. Dit is precies zo'n boek waarvan je verdrietig, maar tegelijkertijd gelukkig van wordt. Kortom: dit boek is nog maar een week uit. EN: het heeft al mijn hart veroverd. Het is zeker en vast een aanrader voor mensen die van Sterrenstof of De Kids of Appetite houden. 9789025873004.jpg?zoom=1.5625&resize=256%2C392

Maud

Het boek waar ik naar uitkeek was Phobos 2 van Victor Dixen. Na dat ik boek 1 uit was met een grote cliffhanger was ik razend benieuwd naar deel 2. Het wachten duurde best lang maar toen hij er eindelijk was. Waaah!!!! Wow ik ben een echte fan van de serie. In het eerste deel doen 12 tieners van over de hele wereld mee aan een datingprogramma om naar mars te gaan. Ik wil niet te veel verklappen dus vertel niet wat er in deel 2 gebeurt maar wauw dit boek was nog beter dan het eerste deel. Dit zien we niet vaak maar ik ben erg lovend naar dit boek een enorme aanrader voor iedereen. Nu deel 2 weer met een cliffhanger is geeindigt heb ik heeel veel zin in het slot!

Wij zijn benieuwd welke recent uitgekomen boeken jullie hebben gelezen! Hebben jullie een van deze twee gelezen? Zo ja? Laat ons weten wat je er van vond! Volgende week staat er weer een terugblik klaar!

Lees hier onze vorige terublik.



Reacties op: Terugblik #2 Audrey en Maud

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Brigid Kemmerer

Brigid Kemmerer

Brigid Kemmerer was eerst werkzaam in de financiële sector voordat ze fulltime s...

Victor Dixen

Victor Dixen

Victor Dixen is een Franse YA-auteur. Hij won al twee keer de prestigieuze Grand...