Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Win 'The Thousandth Floor" van Katherine McGee!

op 20 februari 2017 door

Whoeho! Weer een winactie op 'We love YA'! Deze keer maak je kans op een Engels exemplaar van The Thousandth Floor' van Katherine McGee, in het Nederlands beter bekend als 'Duizend Hoog'. Wil jij weten hoe jij één van de vijf exemplaren kan winnen? Lees dan gerust nog even verder.

In 'The Thousandth Floor' kan alles, maar heeft iedereen iets te verliezen. In 2118 is New York vol pracht en praal. Maar dan springt een meisje van een duizend-verdieping-tellende toren in Manhattens Upper East Side. Haar dood veroorzaakt een schandaal die niet alleen de elite van de bovenste verdiepingen toren aangaat, maar ook gewone mensen van de lage verdiepingen. 'The Thousandth Floor' is een boek à la Gossip Girl en wist al talloze YA-fans te bekoren over de hele wereld. In september komt het vervolg, The Dazzling Heights, uit. Het verhaal gaat verder, maar iedereen kan nog steeds laag vallen.

Maar nu is het aan jou! Jij maakt kans om dit boek te winnen (ja, dit wordt je nieuwe favoriete serie)! Het enige wat jij moet doen is antwoorden op de volgende vraag en wie weet ontvang jij binnenkort één van de vijf exemplaren in je brievenbus!

Als jij in 2118 zou zijn geboren in New York, op welke verdieping van de toren zou jij dan graag wonen en waarom?

Meedoen kan t/m 4 maart. De winnaars worden hier op We Love YA bekendgemaakt op 8 maart.

Succes!

GEFELICITEERD:

Lisa Plunkje

Elly van der Meer

Ayla

Vanessa Gerrits

Palu

Jullie hebben The Thousandth floor gewonnen!! Jullie antwoord vonden wij het leukst! Natuurlijke waren er ook andere die erg leuk waren!

De winnaars kunnen een mailtje sturen naar vandaag@hebban.nl met hun adresgegevens onder het onderwerp: 'winaar The Thousandth Floor - We Love YA'.

 

PS: De penthouse is voor de aller- maar dan ook aller-rijksten!



Reacties op: Win 'The Thousandth Floor" van Katherine McGee!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Katharine McGee

Katharine McGee

Katharine McGee is geboren in 1988 in Mattoon, Illinois. Eerder werkte ze als re...