Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een (leestip)brief aan... Elke

op 20 maart 2018 door

In deze rubriek bestudeert elk teamlid een gelezen-plankje van iemand. Op basis daarvan maakt diegene een lijstje met boekentips die ons medeteamlid zeker zullen bevallen. Vandaag onderzocht Tinke het plankje van Elke in de hoop dat ze haar wat leuke, nieuwe boekentips kan geven.

Lieve Elke,

Ik doe het even anders dan de rest. Ik maak er daadwerkelijk ook een soort van brief van. Want Elke, je bent echt fantastisch maar je hebt geen favorieten in je lijstje staan! Oh wauw dat werd al wat lastiger. Gelukkig heb ik al onze treinreizen nog en meetingen waardoor ik veel over je te weten ben gekomen. Hahaha al onze mooie verhalen met de trein en jouw fantastische leven als studente in Leiden met je leuke huisgenoot en overpriced huisje. Jij en je heerlijke verhalen zijn vermakelijk. Maar niet alleen jou leven, maar ook jou boekenobsessie. 

Elke wij hebben niet zozeer dezelfde smaak. Maar dat maakte het juist een uitdaging. Lieve Elke je houdt overduidelijk heel veel van fantasy boeken. Ik heb daarom ook een lijst gemaakt met een aantal pareltjes waar je zo van houd.

Fallen, Harry Potter, Vampire Academy, ACOTAR en Mortal Instruments.

Het werd wel even moeilijk, aangezien ik veel ervan niet heb gelezen of niks vond.. 

Maar maak je geen zorgen Elke ik ga dit de beste brief maken die je ooit hebt gekregen (helpt waarschijnlijk wel dat je er nog nooit een hebt gekregen). Maar Elke ik geloof dat ik wel leuke boeken voor je ga vinden. 

Elke ik zal beginnen met mijn favoriete aanrader, wat hopelijk ook wel iets is voor jou

Elke ik raad jou het boek Sneeuw als As aan. Dit fantastische boek, zit vol met magie, liefde, verraad en fantasy. Als ik zo door je lijst scroll zie ik veel liefdestriologieën maar tegerlijkertijd veel spanning. Dit boek heeft het allemaal. Het is een heerlijk boek om te lezen en ik denk echt dat je van dit boek gaat houden of haten. Maar laten we van het eerste uit gaan. Met dit boek ga je een nieuwe wereld in vol spanning en verraad. Laten we hopen dat dit echt iets voor jou is.

Ik weet dat je best veel Engels leest dus ik heb nog 2 Engelse aanraders voor je. 

Het gaat hier om boeken die ik zelf nog niet heb gelezen. Maar toch ga ik ze je aanraden want kijkend naar jou lijstje denk ik echt dat jij ze wel interssant gaat vinden. 

Het eerste boek is The Winner's Curse van Marie Rutskoski, dit boek heeft wel iets. Ik denk dat het wel bij jou past, het heeft actie, mysterie en waarschijnlijk wel wat van liefde. Het past goed bij je lijst met gelezen boeken en vooral welke jij echt leuk vond. Dus dit is een van mijn aanraders. Dit boek heeft iets wat scheeuwt Elke Elke Elke, lees me. Hopelijk denk jij dit book. 

Het tweede boek is Uglies van Scott Westerfeld, op een of andere manier heb ik het gevoel dat jij dit boek echt leuk gaat vinden. Ik weet niet hoe het komt. Ik hoop gewoon dat jij dit boek erg leuk gaat vinden. Het heeft iets bijzonders en jij bent bijzonder dus misschien is de combinatie toch logischer dan gedacht. 

Elke, ik hoop dat je mijn leestips leuk vind. Ik wens je veel succes met je stage! En mogen we hopen dat als je een van de boeken oppakt dat je ze leuk vind :).

Veel liefs,

Tinke



Reacties op: Een (leestip)brief aan... Elke

Meer informatie

Gerelateerd