Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een leestipbrief aan... Fien

op 04 mei 2018 door

Beste Fien

Vandaag mag ik jou leestips geven en dat is niet bepaald makkelijk! Jij hebt veel Young Adult-boeken gelezen, met allemaal verschillende genres.  Ik moet toegeven dat ik wel wat jaloers ben op jou Gelezen-plankje.  Veel titels die jij al gelezen hebt, staan al lang op mijn TBR-lijstje maar ik kom er maar niet aan toe. Ik heb lang op je profiel gekeken, en ik ben blij om te zeggen dat ik toch nog wat tips voor je heb kunnen vinden. 

Allereerst zie ik veel series op je Gelezen-plankje (o.a. The mortal Instruments en De Glazen Troon), maar twee best bekende series ontbreken, Harry Potter van J.K Rowling en Percy Jackson van Rick Riordan. Ik houd zelf zielsveel van deze series, en ik vroeg me af of je ze gewoon nog niet gelezen hebt of heb je misschien een reden waarom je ze niet leest? Ik raad ze echt aan, omdat jij veel dystopische boeken hebt gelezen en ik denk dat jij deze series ook kan waarderen! En je bent er natuurlijk lang zoet mee, omdat het lekker lange series zijn!

Ook zag ik dat jij wat boeken hebt gelezen van Jandy Nelson, een boek met ongeveer de zelfde thema's en schrijfstijl is Brieven aan de Duisternis, van Brigid Kemmerer (Mij werd dit boek aangeraden in de 'Leestipbrief aan...'rubriek door Audrey en ik heb zelf genoten van dit boek!) Ik vind zelf dat dit boek goed in het rijtje past, en ik hoop dat dit boek jou net zo erg bevalt!

Je gaf Did I mention I miss you van Estelle Maskame vier sterren. Misschien is In het diepe van dezelfde auteur ook wel wat voor jou.  Het is een verhaal met veel verschillende emoties, maar vooral liefde en dat maakt het een geweldig zwijmel-boek ;) 

Omdat je redelijk veel fantasy leest, is Phobos van Victor Dixen misschien ook een idee. Het is een goed verhaal met geweldig uitgewerkte karakters. Ik denk dat jij deze ruimtereis ook zeker aan kan! 

Ik hoop dat ik je een paar nuttige tips heb kunnen geven, en ik hoor graag van je of je er iets aan had. Veel leesplezier en maak dat geweldige Gelezen-plankje nog groter!

Heel veel liefs, 

Romée 



Reacties op: Een leestipbrief aan... Fien

Meer informatie

Gerelateerd