Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een (leestip)brief aan... Merel

op 30 januari 2018 door

Vandaag een nieuwe (leestip)brief! Romée onderzocht Merel’s gelezen-plankje en aan de hand daarvan ging Romée op zoek naar boekentips voor Merel. Deze keer zijn het niet allemaal Young-Adult, maar zit er ook een literair werk bij. Benieuwd naar de tips? Lees dan snel verder!

Geschreven door Romée

Merel houdt van A Court Of Thorns and Roses  -->   Lees De Glazen Troon.

De Glazen Troon is de eerste serie van Sarah J. Maas, het bevat net zoveel Fantasy, spanning, liefde en interessante personages als A Court of Thorns and Roses. Ik weet zeker dat jij net zoveel van deze serire gaat genieten als de andere boeken van Sarah J. Maas

Merel leest graag series --> Probeer Under the Never Sky.

Jij bent fan van series zoals the Maze Runner, een serie die je dan ook zeker moet proberen is Under The Never Sky van Veronica Rossi. Ook is er in dit boek sprake van een dystopische samenleving boordevol spanning, liefde en goed uitgewerkte achtergrondverhalen. Ik durf te wedden dat het goed in jouw straatje past!

Merel gaf The Inexplicable Logic of my Life vier sterren--> Lees Kids of Appetite.

In Kids of Appetite van David Arnold zitten dezelfde thema’s als in The Inexplicable Logic of my Life; vriendschap, familiebanden en zelfacceptatie staan centraal. Toch zijn de boeken heel verschillend van elkaar. Ik ben echt fan van beide boeken en ik denk dat het jou ook goed zal bevallen!

Merel gaf Het Diner vier sterren -->  Bekijk Geachte Heer M eens!

Het Diner van Herman Koch is een erg bekend boek. Niet voor niets natuurlijk! Het is supermooi geschreven en heel interessant! Jij leest vaker literatuur en ik denk dat Geachte Heer M echt niet kan missen op jouw plankje. Het is mijn favoriete boek van Herman Koch, medemogelijk door de geweldige schrijfstijl en de spanning. Ook is het een heel verwarrend en meeslepend verhaal. Ik hoop echt dat jij het net zo leuk vindt als ik, Merel!

 

Dit zijn mijn leestips aan jou, Merel! Ik ben benieuwd wat jij er van vindt en laat het me weten als je er één (of meerdere, natuurlijk) gaat lezen.

Wat vinden jullie deze week van de tips? Hebben jullie zelf nog een paar tips voor Merel? Haar plankje vind je hier!



Reacties op: Een (leestip)brief aan... Merel

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Veronica Rossi

Veronica Rossi

Veronica Rossi (Rio de Janeiro, Brazilië) is een Amerikaanse auteur. Z...

David Arnold

David Arnold

David Arnold is een Amerikaanse auteur van YA-boeken. Zijn tweede boek The Kids ...

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Herman Koch

Herman Koch

Herman Koch (Arnhem, 1953) is een Nederlandse televisiemaker (onder meer Ji...

Benjamin Alire Sáenz

Benjamin Alire Sáenz

Benjamin Alire Sáenz is de schrijver van het veelgeprezen en bekroonde bo...