Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gelezen in april

op 30 april 2018 door

April nadert weer zijn einde. Wat een gekke maand, hè? Er waren dagen waarop het zo hard regende dat je een excuus had om lekker met een boek op de bank te kruipen, maar ook dagen waarop je je boekje kon lezen in de stralende zon! In deze rubriek lees je welke boeken wij deze maand hebben gelezen.

Merel las 6 boeken

Ik heb deze maand veel boeken gelezen in het lekkere zonnetje (waar ik nu alweer naar terug verlang). Ik begon de maand met Restore Me voor een leesclub, maar deze viel me erg tegen. Daarna las ik iets wat nooit tegenvalt, namelijk Harry Potter en de Relieken van de Dood voor de Harry Potter read-a-long, die helaas ten einde is. Heerlijk om deze weer opnieuw te lezen! Ik las Bloed en Beenderen en Allesbehalve Oké als voorbereiding voor ons interview voor YALFest. Beiden boeken waren erg tof en raad ik absoluut aan. Daarna las ik Carve the Mark, die ik wel oké vond, en Spiegel die me op een erg positieve manier verrast heeft. Het was een prima leesmaand voor mij!

Femke las 1 boek

Volgens mij las ik deze maand alleen maar Dit is geen dagboek van Erna Sassen. Het was wel een leuk boek om te lezen, met korte hoofdstukken, elke keer voor het slapen gaan eentje of zo ;) Ik deed er zo best wel lang over haha. Nu ben ik nog bezig in Allesbehalve oké en in Zeik niet zo; beide wel echt leuke boeken! Ik lees de laatste tijd alleen minder dan ik voorheen deed, wat op zich niet erg is, maar ik ben wel blij dat wat ik dan lees, in ieder geval leuk is. 

Audrey las 2 boeken 

Het was moeilijk om deze maand veel boeken te lezen. Ik was namelijk drie van de vier weken van april op reis. Toch las ik wel twee boeken! Ik las The Exact Opposite of Okay van Laura Steven op het vliegtuig vanuit India. Ik was het helemaal ondersteboven van. En gisteren kon ik na maanden wachten eindelijk mijn exemplaar van Heel Me van Tahereh Mafi ophalen uit mijn favoriete boekhandel. Natuurlijk begon ik meteen met lezen en deed ik een nachtje door. Het was zo prachtig als ik me had voorgesteld! 

Feline las 1 boek

Deze maand ben ik nog verslaafd aan The Wars of The Roses: Stormbird, van Conn Iggulden. Het gaat over het begin van de rozenoorlogen in Engeland. Omdat ik van historische verhalen houd (met eventueel een bovennatuurlijk tintje) is Ontworteld van Naomi Novik het volgende boek op de lijst. 

Elke las 9 boeken

Wauw, wat heb ik er veel gelezen zeg. Ik zal allereerst zeggen dat ik natuurlijk Harry Potter and the Half-Blood Prince en Harry Potter and the Deathly Hallows las voor onze Harry Potter read-a-long. Super jammer dat het afgelopen is, maar het was echt super gezellig en leuk om de boeken opnieuw samen te lezen. Daarna las ik Ready Player One van Ernest Cline, omdat ik na de film toch wel héél erg benieuwd was geworden naar het boek. Tot mijn grote verrassing bleek ik de film uiteindelijk leuker te vinden! Dat gebeurt me nou eigenlijk bijna nooit! Verder las ik The Exact Opposite of Okay van Laura Steven, wat echt voor mij nu al een van de beste boeken van 2018 is. Het is geweldig, feministisch en uiterst grappig. Ook las ik De Happiness-goeroe van Jette Schröder, wat echt een ultiem feelgood boek is voor tussendoor: dat lees je echt zó uit. Daarna kwam er nog een fantasy-boek: To Kill a Kingdom van Alexandra Christo. Echt een geweldig origineel verhaal met een geweldige anti-heldin in de hoofdrol, piraten én zeemeerminnen. Ook las ik Spinning Silver van Naomi Novik, wat zeer sfeervol was, maar een beetje teleurstelde (ik hou wel van een hoog tempo en veel actie, en dat had dit boek niet.) Nu ben ik momenteel bezig met The 100-serie van Kass Morgan. Ik heb De 100 en Dag 21 al uit, en dadelijk ga ik beginnen aan het derde boek. Ik vind ze zeer leuk om te lezen, al zijn de personages soms een beetje wispelturig en vlak. Toch leest het lekker snel weg, dus ik geniet er zeker van! Ik heb echt veel boeken gelezen deze maand joh! Ik denk niet dat ik dit in mei vol ga houden... :)

Welk(e) boek(en) heb jij gelezen deze maand? Laat het ons weten in de reacties!



Reacties op: Gelezen in april

Meer informatie

Gerelateerd