Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gelezen in Augustus

op 01 september 2017 door

Augustus is snel voorbij gegaan, de vakantie is helaas alweer voorbij. Benieuwd wat wij de afgelopen maand hebben gelezen? Lees dan snel verder!

Tinke heeft 17 boeken gelezen

De boeken die ik heb gelezen zijn: 

Buddy Read: De voordelen van onbeantwoorde liefde

Vakantie: Cinder, Scarlet, Written in red, Murder of Crows, Vision in Silver, Het geheugenboek, op mijn schouders, bezwering, armada, phobos1, phobos2, unplugged, on the way to the wedding, the bridgertons: happily ever after, mijn hart en andere zwarte gaten & de afstand tussen jou en mij

Grote deel is het reread zoals de lunar serie, others serie en phobos1. Maar de rest heb ik allemaal voor het eerst gelezen. Augustus is een goede maand geweest voor mijn reading challenge! Helaas dat niet elk boek dat ik lees op hebban staat, maar we kunnen niet alles hebben. Ik ben in iedergeval erg trost op het aantal boeken dat ik heb gelezen. Helaas dat ik niet meer zoveel tijd heb om te lezen door stage. Maar ik heb echt genoten van de vakantie :).  

Claudia heeft 4 boeken gelezen

Ik heb deze maand de Never, Never serie gelezen van Colleen Hoover en Tarryn Fisher. Deze bestaat uit drie korte boeken, waardoor ik ze eigenlijk maar als 1 boek tel. Verder heb ik in de maand Augustus voor de buddy reads Eerste Leven gelezen van Gena Showalter. Ook heb ik Everything, Everything van Nicola Yoon gelezen, omdat ik toch echt het boek gelezen wilde hebben voordat ik de film zag. Als laatste las ik Summerlost van Allie Condie.

Audrey heeft 3 boeken gelezen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje teleurgesteld ben in het aantal boeken die ik heb gelezen. (KIJK DAN NAAR TINKE!) Maar ik heb wel een geldig excuus: ik ben deze maand verhuisd en vond dus echt niet veel tijd om boeken te lezen. Toch heb ik er wel een paar gelezen... Zo konden jullie afgelopen maand mijn leesproces volgen bij de buddyread met Iris van Het Zomerhuis van Ann Brashares. Ook voor Hebban las ik de voorpublicatie van Vogelvrij van Sebastien de Castell. Voor mezelf las ik dan Op het Spel van Cora Carmack uit. Dat boek is trouwens zo goed. Ik heb er deze maand dan niet zoveel gelezen, ik heb wel van alle boeken genoten!  

Maud heeft 5 boeken gelezen

Ik heb niet zoveel gelezen als ik van plan was, op vakantie heb ik er een paar gelezen en erna een beetje maar het is echt weinig. in het einde van mijn vakantie heb ik Hof van vleugels en verwoesting gelezen, duizend kilometer tussen jou en mij en Losing It ook ben ik begonnen aan deel een van de millenium reeks. Thuis heb ik De oneindige zee van Rick Yancey gelezen. Hier vloog ik echt doorheen! Hierna las ik Ontworteld, het boek begon heel snel maar ik bleef hier lang in steken tot dat ik mezelf een paar dagen geleden dwong om verder te gaan. En het had een goed einde wat wel beter las. Nu ben ik begonnen in Rebels of the Sands voor de Buddy reads!

Iris heeft 3 boeken gelezen

Net zoals Maud had ik grootse plannen voor augustus, maar ik kreeg een acute reading slump en heb heel veel boeken waarin ik tot halverwege ben gekomen en verder niet meer naar heb omgekeken. Het eerste boek dat ik deze maand las was Het Zomerhuis van Ann Brashares voor de buddyread van Audrey en mij. Hierna las ik Vampire Academy van Richelle Mead. Het was een goed begin van de serie en ik kijk ernaar uit om de andere boeken ook te lezen. Tot slot heb ik nog Vogelvrij gelezen voor een Hot or Not voor Hebban. Ik had gehoopt meer te lezen, maar dat is er helaas niet van gekomen. Op dit moment lees ik Because you love to hate me en in de eerste rustigere weken dat school weer begint zal ik proberen de boeken uit te lezen waar ik deze maand in ben begonnen, maar niet heb uitgelezen. Daarna ga ik me verder vooral focussen op boeken die ik nog voor school moet lezen.

Kayleigh heeft 1 boek gelezen 

Oke, ik schaam me nu echt dood.. Door alle werkdagen, stranduitjes en vooral de kermisdagen heb ik het lezen behoorlijk verwaarloosd.. Het enige boek wat ik afgelopen maand uit heb gelezen, is De 100 van Kass Morgan.  Omdat ik een enorme fan ben van de serie heb ik écht genoten van het boek en meteen het tweede deel in huis gehaald. Ik ben deze maand wel begonnen aan een paar boeken: Because you love to hate me, Dag 21 (deel 2 van De 100 en natuurlijk Rebel of the sands voor de Buddy read! Met andere woorden: ik heb veel te weinig gelezen deze maand.. Maar een goed begin voor september is er iniedergeval al! 



Reacties op: Gelezen in Augustus

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wie...

Tarryn Fisher

Tarryn Fisher

Tarryn Fisher is een New York Times en USA Today bestsellerauteur. Ze woont in S...

Gena Showalter

Gena Showalter

New York Times bestsellerauteur Gena Showalter heeft zich in relatief korte tijd...

Ally Condie

Ally Condie

Ally Condie is een Amerikaanse schrijfster, bekend van haar Matched-trilogie. He...

Nicola Yoon

Nicola Yoon

Nicola Yoon groeide op in Jamaica en Brooklyn, New York. Tegenwoordig woont ze m...

Cora Carmack

Cora Carmack

Cora Carmack is ‘ergens in de twintig’. Ze had leuke en saaie baantj...