Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn Harry Potter Collectie

op 02 augustus 2018 door

Jullie hebben al eens mijn unboxing kunnen zien van de Geekgear Box waar enthousiast op gereageerd werd, en het leek me leuk om jullie vandaag mijn gehele Harry Potter collectie te laten zien! Ik spaar eigenlijk niets, dus deze spullen zijn puur toevallig en gewoon omdat ik het leuk vind. Een kleine disclaimer: De boeken staan er niet op. Daarnaast is het geen ENORME collectie met funko's etc. Ik doe het dan ook voor de lol. Ik ben benieuwd wat jullie hebben van Harry Potter of een heel ander fandom, laat me dat dus even weten in de reacties, dan kunnen we lekker doorkletsen!

Geschreven door Merel

95b054193d28246408a71ee6cd14998e.jpeg

 


Te beginnen met mijn persoonlijke favoriet: The Tales of Beedle the Bard! Dit is een boekje dat J.K. Rowling heeft geschreven ter toevoeging van de serie, waarin een aantal magische sprookjes staan. Ik wil op een dag nog graag Quidditch through the ages en Fantastic Beasts and where to find them. Ook staat er een geurkaars bij van de Primark, die ik gewoon niet kon laten liggen. Volgens mij verkopen ze hem nog steeds en je hebt ook versies in verschillende huizen.

Dan een aantal nieuwe aanwinsten op de afbeelding hieronder. Een pin van de gebroeders Wemel die schattig, maar ook groot is. Ik moet nog even verzinnen wat ik hiermee ga doen of hoe ik hem ga combineren. Ook de onderzetters zijn nieuw en zitten nog in de verpakking. Het zijn onderzetters met afbeeldingen van mijn favoriete deel: De Geheime Kamer! Ik ben er heel blij mee.

437faf8f2824eb394c3b52f3f60ab999.jpeg

Een paar accesoires die een plekje in mijn hart hebben veroverd zijn de Slytherin pin en (in het linkerdoosje verstopt, maar wel te zien in de Geekgear Unboxing) een das met allerlei brilletjes en bliksemschichtjes erop. Zo schattig! 

bbb979fd616e1354b89a9813375f0d14.jpeg




De shirts op de afbeelding onder deze tekst komen beiden uit de Geekgear box. De stof is erg fijn en de print is van goede kwaliteit. Het linker t-shirt vind ik gaaf: Ik ben wel een fan van de bad guys, en deze print is kleurrijk en origineel. Ook heb ik een zwak voor Dobby (wie niet?) en is het rechter shirt dus ook mooi meegenomen.
c2de513471a2aa3248fa83ef3290ca1b.jpeg

Onderstaande print wilde ik jullie ook niet onthouden. Het is een print met de banners van de huizen, inclusief een snapshot van een iconische scène uit de zevende film. Met al die kleuren vind ik hem zo mooi! Als ik op mezelf woon, krijgt hij een mooi plekje in mijn woon/slaapkamer.
a405e69030239bb02c28cbf8d0ff2423.jpeg

Als laatst heb ik nog een aantal recepten, waaronder de kerstsweaters van Harry en Ron. Ik weet niet of ik ze ooit ga maken, maar ze zijn wel lief! Ik wil ze daarom toch nog even bewaren. 
15e5e78ddb3e854f8a8ef53dea5283ca.jpeg

En dat was het alweer! Ik ben vergeten de placemats op de foto te zetten, maar als je héél nieuwsgierig bent kun je die nog checken in het Geekgear artikel. Van welk fandom hebben jullie een aantal dingen en waarom, en heb je Harry Potter spullen of funko's en welke? Laat het me weten in de reacties!



Reacties op: Mijn Harry Potter Collectie

Meer informatie

Gerelateerd

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...