Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Schrijf Strijd: Win en recenseer een boek!

op 01 juni 2018 door

Juni is aangebroken, en een nieuwe maand betekent een nieuw  boek om te winnen!  Wanneer je dit boek wint schrijf je hier een geweldige recensie over. Deze recensie komt als gastblogpost op de YA spot. Een kans dus, om je schrijftalent te tonen!

Deze maand mogen wij De eigenzinnigheden van Leah Burke weggeven. Meer informatie over dit boek vind je bij deze link. Dit humoristische boek, door de schrijfster van Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld, kun jij dus bemachtigen, gratis! Maar hoe?

Wedstijd

De wedstrijd is in het thema van het boek. Schrijf een korte tekst (minimaal 100 woorden, maximaal 500 woorden) over een grappige gebeurtenis op de middelbare school. Je kan het schrijven over jezelf, iemand anders, of net als Leah over een vriendengroep.  Maak de tekst zo komisch en sarcastisch als je zelf wilt!

Plaats je tekst in een reactie op dit artikel, en volg ons op de spot. Op 10 juni wordt de winnaar gekozen. Wie er gewonnen heeft zetten we in de reacties van dit artikel.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op de eerste dag van een nieuwe maand maak je opnieuw kans om een boek te winnen en deze te recenseren. Houdt onze spot dus in de gaten!

Vind je het moeilijk om een recensie te schrijven, geen zorgen: daar heeft Hebban wat op gevonden! De spot 'Recenseren kun je leren' vind je hier.

Veel geluk!



Reacties op: Schrijf Strijd: Win en recenseer een boek!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Becky Albertalli

Becky Albertalli

Becky Albertalli is de auteur van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest...