The Friday Five: Boeken die al een hele tijd ongelezen in je boekenkast staan

op 12 juli 2019 door

Met een aantal bloggers doen we 'The Friday Five' bedacht door Joost van NerdyGeekyFanboy. Hierbij laten we (bijna) elke vrijdag weten welke 5 boeken op de lijst gaan van een bepaald thema. Merel werkt mee aan dit project, met deze week The Friday Five: Boeken die al een hele tijd ongelezen in mijn boekenkast staan. Ik waarschuw je alvast: Ik heb weinig boeken die ongelezen zijn, aangezien ik geen enorme boekenvoorraad heb. Ik laat je dus per boek weten waarom ik ze nog niet gelezen heb.

Geschreven door Merel

1. Allegiant

Dit komt voor de mensen die de Divergent-trilogie gelezen hebben misschien niet als een schok. Ik ben er wel in begonnen, maar vond het nergens meer heen gaan... Ik weet niet of ik het ooit nog ga oppakken, maar ik vind het concept van Divergent nog steeds erg origineel.

2. Het Boek van Stof

De kaft is prachtig en ook in dit boek ben ik wel begonnen, maar ik vond het iets te langdradig en wat kinderachtig. Ik ga het toch wel een keer oppakken, want ik vond het verhaal wel interessant. 

3. De Laatste Magiër

Hier ben ik nog niet aan toegekomen, omdat het best een dik boek is en ik gewoon nog niet de tijd heb gehad om hem op te pakken. Ik hoor er wel erg goede dingen over, dus ik ben heel benieuwd. Hopelijk lukt het me deze zomervakantie!

4. De Ontdekking van de Hemel

Voor dit boek geldt hetzelfde als voor De Laatste Magiër, het is zó dik en ik ben er nog niet aan toegekomen om het te lezen. Net als het vorige boek schijnt het top te zijn. Ik heb echter wel de eerste paar pagina's gelezen, maar ik vond het best gecompliceerd en had er op dat moment geen zin in. 

5. Aan het Hof van Eden

Dit boek heb ik niet zo lang geleden gekregen van Maartje (nog bedankt, Maartje!) maar ik ben er nog niet aan toegekomen om het te lezen. Niet omdat het verhaal me niet aanspreekt, maar simpelweg omdat hij onderop de stapel boeken ligt in mijn kamer, en ik het niet durf hem eronderuit te halen. Is dat stom? Ja. Deze komt binnenkort ook gewoon aan de beurt!

Hieronder vind je een lijstje met de bloggers die meedoen, neem daar vooral ook een kijkje voor meer Friday Fives!

Welke boeken staan bij jou al eeuwig ongelezen in je boekenkast?Reacties op: The Friday Five: Boeken die al een hele tijd ongelezen in je boekenkast staan

Meer informatie

Gerelateerd