Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

The Friday Five: Personages die ik voor één dag wil zijn

op 24 augustus 2018 door

Met een aantal bloggers doen we 'The Friday Five' bedacht door de blog NerdyGeekyFanboy. Hierbij laten we (bijna) elke vrijdag weten welke 5 boeken op de lijst gaan van een bepaald thema. Merel werkt mee aan dit project, met deze week The Friday Five: Personages die ik voor één dag zou willen zijn. Erg herkenbaar voor sommigen denk ik, dat je je verzucht om de magische krachten of het perfecte leven van een personage in een boek. Laat me vooral weten wie jij voor een dag zou willen zijn in de reacties!

5f0d8a159a0d863288ea3476cce6cc5c.png

1. Layla - The Dark Elements (Adamloos)

In het derde deel van The Dark Elements is Layla (SPOILER ALERT, NIET VERDER LEZEN ALS JE DEZE SERIE NOG WIL LEZEN!) half wachter, half demon. Ze kan vliegen, is supersterk en mag bovendien kiezen tussen de hunks Zayne en Roth. Ik zou het niet zo erg vinden om die zware taak voor haar over te nemen!

2. Ron Wemel - Harry Potter

Ja, je leest het goed: Ik zou wel een dagje RON willen zijn. Waarom? Omdat hij niet telkens de zorgen aan zijn hoofd heeft die Harry wel heeft; 'Heb ik nog genoeg tijd om de Gruzielementen te vinden? Ga ik morgen dood?' Ron kan toveren (wat ik héél graag een dagje zou willen kunnen) heeft een liefdevolle en grote familie, heeft les op Zweinstein en helpt zijn vrienden waar hij kan. 

3. Feyre - Hof van Doorns en Rozen

Ik zou best Feyre willen zijn in het laatste deel van Hof van Doorns en Rozen (of liever nog: Hof van IJs en Sterren). Een sexy vriendje, gave krachten en kunnen vliegen, leuke vrienden, een lekker appartement en geen zorgen. Het lijkt me niet zo'n straf een dag met haar te ruilen.

4. Gwen - Edelsteentrilogie

Ik heb niet zoveel met deze boeken, maar ik zou graag een keer tijdreizen. Dat lijkt me zo'n gave ervaring! Even naar de pruikentijd, de middeleeuwen en in een dag meer leren dan een jaar van geschiedenislessen. 

5. Legolas - In de Ban van de Ring

Er zijn zoveel boeken die wel gaaf zijn, maar waarvan de omstandigheden weer zó rot zijn. Je wilt natuurlijk niet Frodo zijn, of Sam, of Gollum, maar in de wereld leven van In de Ban van de Ring is wel erg gaaf, voor een dagje. Dan zou ik best even Legolas willen zijn, en alle Orks neerschieten met mijn pijlen (die nooit op lijken te gaan). 

Hieronder vind je een lijstje met de bloggers die meedoen, neem daar vooral ook een kijkje voor meer Friday Fives!

Wie zou jij voor één dag willen zijn?



Reacties op: The Friday Five: Personages die ik voor één dag wil zijn

Meer informatie

Gerelateerd