Hebban vandaag

Lezen /

3 bejaarden en een single moeder op reis in 'Op weg naar Harry Cook'

door Hebban Crew 3 reacties
Charlotte Nash staat in Australië bekend als bestsellerauteur van meerdere romantische boeken. 'Op weg naar Harry Cook' is de eerste van haar romans die naar het Nederlands werd vertaald, zodat ook wij kennis kunnen maken met de schrijfster én met de drie bejaarden en single moeder die in dit boek op reis gaan. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en we mogen 5 exemplaren weggeven!

Nash schrijft bijzondere liefdesverhalen: romantische boeken die beginnen in onwaarschijnlijke omstandigheden en  barrières overstijgen om het leven te vieren. Op weg naar Harry Cook, vertaald door Crispijn Sleeboom, is zo'n liefdevol, ontroerend verhaal, waarin ook vriendschap een belangrijke rol speelt. Het boek wordt aangeraden aan lezers van Hendrik Groen, De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry en de boeken van Jonas Jonasson.

Op weg naar Harry Cook

Mallory Cook en haar zoontje Harry vormen een ijzersterk team. Ze hebben het niet breed sinds Harry’s vader hen in de steek liet om het in New York te gaan maken. Als Harry niet wordt teruggebracht nadat hij bij zijn vader op bezoek is geweest, besluit Mallory om hem, op wat voor manier dan ook, weer thuis te krijgen.

Tijdens haar reis zorgt een toevallige ontmoeting met drie bejaarden, gevlucht uit hun verzorgingstehuis, ervoor dat Mallory op een onwerkelijke road trip door de Verenigde Staten belandt. Zadie, Ernie en Jock hebben elk hun eigen redenen om deze reis te maken. Onderweg zullen alle vier de reizigers ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan om zichzelf – en elkaar – te redden.

Leesfragment

Ben je benieuwd naar de avonturen van Mallory, Zadie, Ernie en Jock? In dit fragment lees je alvast de eerste 24 bladzijden. Wil je direct verder lezen? Doe dan mee met de winactie, misschien ontvang jij wel een van de 5 exemplaren!

Lees een sneak preview van Op weg naar Harry Cook

Wat zeggen anderen?

‘De hartverwarmendste road trip waarover je ooit zult lezen.’ – Marie Claire
‘Liefhebbers van De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry zullen genieten van dit verhaal over vriendschap, familie en reizen.’ – The New Daily
‘Je gaat houden van de personages in dit boek. Een heerlijk verhaal dat je laat lachen en huilen tegelijk.’ – The Daily Telegraph 

Guilty pleasure

Maak kennis met auteur Charlotte Nash. In deze video vertelt ze onder andere over 'guilty pleasures' en vooroordelen met betrekking tot bepaalde genres en leesvoorkeuren.

Winactie

Heb je na het lezen van deze sneak preview zin in meer? In samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna mogen we 5 exemplaren weggeven van Op weg naar Harry Cook. Ga snel naar de winactie om te zien wat je moet doen om kans te maken.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2166 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 3 bejaarden en een single moeder op reis in 'Op weg naar Harry Cook'

 

Gerelateerd

Over

Charlotte Nash

Charlotte Nash

Charlotte Nash heeft al diverse romans op haar naam, waarvan Op weg naar Harry C...