Advertentie

Hebban vandaag

Community /

7Days Reading Challenge: het april- én mei-boek!

door Lindy (Hebban Crew) 2 reacties
In januari lanceerden Hebban en 7Days een speciale Reading Challenge voor Young Adults. Vandaag maken we alweer het vierde én vijfde boek van het jaar bekend. In april lezen we ‘De appeltaart van hoop’ van Sarah Moore Fitzgerald. De keuze van de maand mei is ‘Armada’ van Ernest Cline. Natuurlijk verloten we exemplaren van beide boeken!


Doe je al mee aan de 7Days Reading Challenge? Elke maand selecteert de redactie van Hebban een bijzondere YA-roman, waarvan we een groot aantal verloten, maar je kunt natuurlijk ook met een eigen exemplaar meelezen. In totaal bestaat de challenge dus uit twaalf titels. Maar wees gerust: de challenge is is geen wedstrijd. Je leest in je eigen tempo, wanneer jij wilt. Natuurlijk mag je ook méér lezen dan de twaalf boeken die wij voor je selecteren. Hebben we je al overtuigd?    

Nog een goede reden om mee te doen...
Aan het einde van het jaar maak je kans op mooie prijzen! Heb je aan het eind van 2016 alle twaalf geselecteerde boeken gelezen en een recensie geplaatst op Hebban, dan speel je automatisch mee met het Hebban Prijzengala volgend jaar januari. We verloten daarin heel veel toffe cadeaus voor liefhebbers van YA-romans.     


Deze week maken wij de twee volgende titels in de reading challenge bekend. In mei is er geen 7Days-editie en dus kun je deze maand niet één, maar twee keer kan maken op de YA-boeken van de maand!

Het vierde boek van de 7Days Reading Challenge is De appeltaart van hoop van Sarah Moore Fitzgerald

De keuze van de maand april is De appeltaart van hoop van de Ierse schrijfster Sarah Moore Fitzgerald. Daarin bakt Oscar Dunleavy de meest perfecte appeltaarten ter wereld. Iedereen die er een hapje van neemt, ziet de wereld vanaf dat moment op een andere manier, vol hoop. Maar dan wordt hij vermist. Iedereen vermoedt dat Oscar dood is, maar zijn beste vriendin Meg en zijn broertje Stevie zijn vastbesloten om te ontdekken wat er met Oscar is gebeurd. Een magisch verhaal over loyaliteit, vriendschap en hoe belangrijk het is om nooit de hoop te verliezen.  

Het vijfde boek van de 7Days Reading Challenge is Armada van Ernest Cline

In mei lezen we Armada, een spannend YA scifi-avontuur van Ernest Cline. Hij werd wereldwijd bekend met zijn debuut Ready Player One, dat nu verfilmd wordt door Steven Spielberg. In Armada is nerd Zack Lightman gek op de computergame Armada. Hij is er ook onzettend goed in: op de wereldwijde ranking staat hij zelfs op de zesde plek! Maar dan breekt de dag aan waarop het spel geen spel meer blijkt te zijn: vanuit zijn klaslokaal ziet hij ineens een ufo uit de game vliegen. Zack denkt dat hij gek is geworden, maar het is echt: aliens zijn vastbesloten de aarde aan te vallen en die te vernietigen. De fanatieke spelers van Armada zijn door het spel zo handig in het besturen van drones om de aarde te verdedigen, dat ze worden opgenomen in een speciale unit van het leger. Het lot van de wereld ligt plots op de schouders van de nerds…  

Inschrijven

Je kunt nog altijd meedoen met de 7Days Reading Challenge. Schrijf je vandaag nog in en maak direct kans op het vierde of vijfde YA-boek van de maand. We verloten er vijfentwintig per titel - exclusief voor de deelnemers aan de 7Days Reading Challenge! Wat moet je doen:

  

Stap 1: Meld je hier aan voor de 7Days Reading Challenge   
Stap 2: Wil je daarna kans maken op De appeltaart van hoop en Armada? Doe dan mee aan onderstaande winacties:  

WIN: De appeltaart van hoop
WIN: Armada        



Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 7Days Reading Challenge: het april- én mei-boek!

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken