Hebban vandaag

Lezen /

Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'De beproeving'

door Hebban Crew 2 reacties
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een leesfragment achter het geopende deurtje. Gaat dit het boek worden dat jij tijdens het keuzemoment zult downloaden? Lees een sneak preview van 'De beproeving' van Marijke Verhoeven.

De beproeving van Marijke Verhoeven

Het is dertig jaar geleden dat Fiona, de geest van een Vikingvrouw, op Kenning voor het laatst is gezien. Als Nina na haar aankomst op het rustige Deense eiland nietsvermoedend vertelt, dat ze een blonde vrouw in een witte jurk voorbij heeft zien rennen, is het gedaan met de rust op Kenning.

Politieman Torben Olsen probeert zo goed hij kan de gemoederen van de theatrale eilanders te bedaren. Echt druk maakt Torben zich pas over de mysterieuze psycholoog Marcus Holm, die met zijn volgelingen is neergestreken op Kenning. Waarom heeft juist de innemende Marcus zoveel belangstelling voor Nina, de vrouw waar Torben als een blok voor is gevallen? Is The Circle, de groep die Marcus begeleidt, een sekte? Torben is vastbesloten het uit te zoeken, maar dan ontdekt hij dat Marcus mogelijk iets te maken heeft met een onopgeloste moord op Kenning....

Aangeboden door De Crime Compagnie

Lees een sneak preview

Marijke Verhoeven werkte in de evenementenorganisatie voordat ze zich in 2011 volledig op het schrijven stortte. Ze debuteerde met de thriller Onder invloed. De beproeving is het eerste deel in de ‘Kenning’-serie, een reeks die zich afspeelt op het fictieve Deense eiland Kenning. Verhoevens schrijven kenmerkt zich door een combinatie van spanning, sensuele romantiek en een vleugje fantasy. Momenteel werkt ze aan een historische detective, gebaseerd op een waargebeurde, onopgeloste moord.

'In De beproeving is een opmerkelijke rol weggelegd voor paranormale ervaringen, die de nuchtere lezer nog wel eens zijn wenkbrauwen doen optrekken. Eenmaal gewend aan dit gegeven, kun je er toch in meegaan. En dat is de verdienste van de auteur.' – Hebban-recensie

De Hebban Adventskalender

De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Elke zondag kun je bovendien een keuze maken uit de boeken die de week ervoor zijn uitgelicht. Lees hier hoe het precies werkt.

Een Hebban-account is nodig om gebruik te kunnen maken van de Hebban Adventskalender. Heb je geen account, registreer je dan vandaag nog.

Deel het plezier

Laat je weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina?
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Kies jouw boek van 2020
Schrijf je in voor de Reading Challenge 2021
Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'De beproeving'

 

Gerelateerd

Over

Marijke Verhoeven

Marijke Verhoeven

Marijke Verhoeven werkte in de evenementenorganisatie voordat ze zich in 2011 vo...


Gesponsorde boeken