Hebban vandaag

Lezen /

Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Ottilie en de drochtenjagers'

door Hebban Crew 1 reactie
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een leesfragment achter het geopende deurtje. Gaat dit het boek worden dat jij tijdens het keuzemoment zult downloaden? Lees een sneak preview van 'Ottilie en de drochtenjagers' van Rhiannon Williams.

Ottilie en de drochtenjagers van Rhiannon Williams

Ottilie en de drochtenjagers is het eerste deel in de spannende avonturenserie met een stoer meisje in de hoofdrol.

Als Ottilie ontdekt dat haar broertje Waldemar is meegenomen door de drochtenjagers, een geheime organisatie die jaagt op wilde monsters, is ze vastbesloten hem te vinden. Omdat meisjes bij de jacht niet welkom zijn, verkleedt ze zich als jongen en infiltreert ze in de groep. Ottilie traint mee met de andere jongens, die niet doorhebben wie ze eigenlijk is. Ottilie blijkt een van de meest getalenteerde jonge jagers van de groep…

Aangeboden door uitgeverij Gottmer en vertaald door Sofia Engelsman

Lees een sneak preview

Rhiannon Williams woont en schrijft in Sydney, Australië. Ze studeerde Engels en geschiedenis aan de Universiteit van Sydney. Ook heeft ze een achtergrond in theater. Ze hoopt tot aan het einde van haar leven verhalen te kunnen vertellen. Ottilie en de drochtenjagers is haar debuut en het eerste deel in de serie rondom Ottilie.

'Doordat Ottilie geen genoegen neemt met de situatie zoals hij is, op onderzoek uitgaat en vragen blijft stellen, nodigt dit de lezer uit om ook kritisch na te denken. Daarmee heeft diversiteit een belangrijke rol gekregen in Ottilie en de drochtenjagers.' – Hebban-recensent Sanne

De Hebban Adventskalender

De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Elke zondag kun je bovendien een keuze maken uit de boeken die de week ervoor zijn uitgelicht. Lees hier hoe het precies werkt.

Een Hebban-account is nodig om gebruik te kunnen maken van de Hebban Adventskalender. Heb je geen account, registreer je dan vandaag nog.

Deel het plezier

Laat je weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina?
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Kies jouw boek van 2020
Schrijf je in voor de Reading Challenge 2021
Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Ottilie en de drochtenjagers'

 

Gerelateerd

Over

Rhiannon Williams

Rhiannon Williams

Rhiannon Williams woont en schrijft in Sydney, Australiƫ. Ze studeerde Engels e...