Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Auteur van de Maand: Isa Maron

door Hebban Crew 6 reacties
Ter gelegenheid van de verschijning van 'Eindspel', het vierde deel in de reeks De Noordzeemoorden, is Isa Maron de eerste Auteur van de Maand op Hebban!

Reportage De Noordzeemoorden

Isa Maron is Auteur van de Maand op Hebban! Ter gelegenheid van de verschijning van 'Eindspel', het vierde en laatste deel van 'De Noordzeemoorden'-reeks maakte DailyChannelTV in samenwerking met Hebban een vierdelige reportage met Isa Maron.

Ebookvoordeel

Het laatste deel van deze spannende thrillerreeks toevoegen aan je collectie? Dat kan! Je koopt het ebook van Eindspel nu voor slechts € 4,99. De eerste drie delen koop je deze maand voor slechts € 2,99 per stuk. Onder andere bij de ECI. 

Interview

Vandaag verschijnt de nieuwe thriller van Isa Maron: 'Eindspel'. Om terug te blikken op haar 'Noordzeemoorden'-reeks legde Hebban redacteur Soraya Vink de thrillerschrijfster een aantal uitspraken voor en blikten zij terug op het ontstaan van de thrillerreeks. Lees hier verder...

De favoriete thrillers van Isa Maron

Isa Maron is Auteur van de Maand op Hebban. Als thrillerschrijfster leest ze zelf ook graag spannende boeken. Voor Hebban zet ze haar favoriete thrillers op een rijtje.

Sneak Preview

Sneak Preview: Eindspel van Isa Maron

Over Isa Maron 

Isa Maron debuteerde in 2008 met Passiespel, een thriller over een werkende moeder die in de ban raakt van haar SM-minnaar. Het boek werd lovend ontvangen en won de prijs van ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2008'. Het debuut werd gevolgd door Verboden verleden, de minithriller Vrij Zwemmen en Schaduwkant. Verder schreef Maron een aantal kortverhalen in verhalenbundels die ook in weekbladen als Margriet verschenen.

In 2014 publiceerde ze het eerste deel van haar thrillerreeks 'De Noordzeemoorden', getiteld Galgenveld.

Over de Noordzeemoorden

'De Noordzeemoorden' is een vierdelige reeks thrillers waarin rechercheur Maud Mertens en studente Forensische Wetenschap Kyra Slagter in aanraking komen met uiteenlopende moordzaken. Maron neemt de lezer mee van Amsterdam naar Texel, en zelfs ver buiten de landsgrenzen, terwijl personage Kyra op zoek is naar haar verdwenen zus Sarina.

Wat kun je deze maand verwachten? 

  • Een aantal fans van de Noordzeemoorden hebben het al in huis. Behoor jij niet tot die groep dan kun je wél morgen een exclusieve sneak preview van Eindspel op Hebban lezen! 
  • Verder publiceren we een videofeuilleton waarin Isa Maron met een reporter een aantal belangrijke plaatsen delict uit de Noordzeemoorden bezoekt.
  • We komen met zéér spectaculaire ebook-aanbiedingen om te beginnen aan de Noordzeemoorden-reeks of om je collectie Isa Maron-ebooks aan te vullen!
  • Onze thrillerspecialist Soraya Vink interviewt Isa Maron over het laatste boek, de ontwikkeling die de personages doormaken en nog veel meer. Het interview lees je op 15 november, de verschijningsdag van Eindspel.
  • Isa Maron zelf werpt zich op haar boekenkast en tipt je haar favorieten in een bijzonder persoonlijke listmania.

  

Wil je niks missen, dan volg je natuurlijk de Isa Maron fanpage op Hebban!

Naar de Isa Maron-fanpageOver de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Auteur van de Maand: Isa Maron

 

Over

Isa Maron

Isa Maron

Ik ben auteur van de Noordzeemoorden, en verschillende losstaande thrillers. Ook...

Overig

De Noordzeemoorden

op 16 oktober 2016 door Hebban Crew 4 boeken 6 volgers 4 reacties 4 likes

Hebban Spots

Isa Maron Fanpage

87 volgers

Isa Maron is schrijfster en schrijfcoach. Ze debuteerde in 2008 met de thriller Passiespel. Daarna verschenen Verboden Verleden, de minithriller Vrij Zwemmen en Schaduwkant. In 2014 verscheen het...

Gesponsorde boeken