Hebban vandaag

Community /

Zo ziet jouw leesjaar 2019 er uit!

door Hebban Crew 46 reacties
Nog een paar dagen en het jaar zit er echt op. Speciaal voor alle deelnemers aan de Hebban Reading Challenge 2019 hebben we weer een leuk jaaroverzicht samengesteld. Heb je niet meegedaan aan de challenge, maar ben je toch benieuwd hoe jouw overzicht er uit ziet, dan hebben we nog een tip voor je!

Jouw leesjaar 2019-overzicht
Als deelnemer aan de Hebban Reading Challenge heb je gedurende het hele jaar boeken aangevinkt als Gelezen voor de Challenge. Deze boeken vormen jouw leesjaar en daar kun je altijd met plezier op terugkijken. Om het plezier verder te vergroten, hebben we wat grappige en interessante statistieken aan je leesjaar toegevoegd. Het is natuurlijk nog maar 25 december, maar alles wat je in de laatste week van het jaar doet, wordt nog meegenomen in dit overzicht.

Bekijk jouw leesjaar

Wat vind je allemaal terug in het jaaroverzicht?

Het aantal pagina's
Je dunste boek, je dikste boek en het totaal aantal bladzijden dat je dit jaar las kun je terugvinden in Mijn leesjaar. Niet van alle boeken is het aantal bladzijden bekend op Hebban, dus we kunnen er wat naast zitten. Mist het aantal bladzijden op de boekpagina van een boek dat jij voor de challenge las? Voeg het toe via de 'Boekinformatie wijzigen'-button op elke boekpagina!

Je beoordelingen
Ben jij een blije lezer of een heel kritische? Je ontdekt het in je gemiddelde waarderingen voor de boeken die je voor je Challenge las. Welke sterren deel jij het vaakst uit?

De genres
Wat is jouw favoriete genre? Uit welk genre las je de meeste boeken? Hier kunnen meer genres staan dan aantal boeken dat je hebt gelezen, omdat sommige boeken bij meerdere genres horen.

Je leesmaanden
Nieuw dit jaar: in welke maanden las jij de meeste boeken uit? In welke maanden kom je helemaal niet toe aan lezen? Je vindt het in je leesjaar 2019!

Je meest gelezen auteurs
Welke drie auteurs las jij het meeste in 2019? In je leesjaar ontdek je een top drie. Heb jij van geen enkele auteur meer dan één boek gelezen, dan kun je dit toplijstje overslaan.

Het boek van 2019
In de laatste maand van het jaar willen wij graag van je weten wat jouw favoriete boek van 2019 is. Welk boek dat je in 2019 las, zette je wereld op de kop, sleepte je helemaal mee of maakte diepe indruk op je? Kies uit al je in 2019 gelezen boeken hét boek van het jaar. Het boek dat het meest gekozen wordt, mag zich in januari Hét Boek van 2019 noemen. Je vindt het boek dat je koos natuurlijk ook in dit leesjaaroverzicht. Koos je nog geen boek? Dan kun je dat alsnog doen

Hey, ik wil ook een leesjaar!

Heb jij niet aan de Hebban Reading Challenge 2019 meegedaan, dan kunnen we je helaas ook geen overzicht van je leesjaar tonen. Maar niet getreurd, de Hebban Reading Challenge 2020 staat voor de deur. Stap in, doe mee en dan heb jij aan het einde van het jaar ook zo'n mooi overzicht.

Meld je hier aan voor de Hebban Reading Challenge 2020 Veelgestelde Vragen

Tip: Wil je echt heel graag tóch een leesjaaroverzicht, maar deed je niet aan de Hebban Reading Challenge 2019 mee? Stel nog snel even (voor 31 december) je leesdoel voor 2019 in en vink met terugwerkende kracht al je in 2019 gelezen boeken aan voor de Challenge 2019.Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Zo ziet jouw leesjaar 2019 er uit!

 

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

81 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken