Hebban vandaag

Community /

Boekentippertip | 'Zoeken naar oude geheimen'

door Hebban Crew 5 reacties
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

De hulpvraag

Jolanda: 'Mysteries en op zoek gaan naar oude geheimen – het liefst in oude tijden.'

Naar de tipVraag zelf ook een Boekentipper aan

De 3 favorieten

De Boekentipper-tip van Joke

Hebban specialisten


'Mijn eerste tip komt uit mijn eigen top 25 en dat is Het parfum van Patrick Süskind. Het boek speelt zich af in het Frankrijk van de 18de eeuw en draait rond een atypisch hoofdpersonage, Jean-Baptiste Grenouille. Deze man lijkt voor het ongeluk geboren, maar hij bezit een uitzonderlijk talent voor geuren. Een talent of een vloek? Een origineel verhaal, prachtig geschreven.

Daarnaast wil ik je ook Het eeuwige leven van Matt Haig aanraden. Tom Hazard lijkt een gewone 41- jarige geschiedenisleraar, maar lijdt aan een ziekte waardoor hij zeer traag veroudert. In werkelijkheid is hij dus al meer dan 400 jaar oud. Heden en verleden wisselen elkaar af en er is ook het mysterie van Toms dochter.

Met mijn derde tip durf ik een ietsje creatief te zijn met je vraag naar een boek uit oude tijden. De stilte van de witte stad van Eva García Sáenz de Urturi speelt zich af in het nu. Echter Middeleeuwse gebouwen spelen een belangrijke rol bij enkele moorden die in de stad worden gepleegd. Moorden die lijken op een serie moorden van twintig jaar terug. De moordenaar van toen zit echter in de gevangenis. Het mysterie wordt in deze psychologische thriller langzaam ontsluierd aan de hand van flashbacks. Dit boek is de start van een veelbelovende serie.'

 

Alle tips

Hoe werkt de Hebban Boekentipper?

Je volgende favoriete boek ontdek je vast en zeker met een Hebban Boekentippertip. Recensenten, genrespecialisten, boekverkopers en de fanatiekste lezers zitten klaar om je van persoonlijke leestips te voorzien. 

  1. Je zoekt drie boeken op waar je het meest van hebt genoten.
  2. Vertel iets over jezelf en/of het soort boeken dat je graag leest of waar je juist niet van houdt.
  3. Kies een hulplijn. 
  4. Druk op verzenden.
  5. De gekozen hulplijn gaat voor je aan de slag. We streven naar een persoonlijke leestip binnen 24 uur (bij grote druk kan het enkele dagen duren).
  6. Je ontvangt een e-mail zodra er een leestip voor je klaarstaat. 
  7. Laat je tipgever weten wat je van de ontvangen leestip vindt door onder je tip te reageren.

 

Naar de boekentipperOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentippertip | 'Zoeken naar oude geheimen'

 

Gerelateerd