Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Boekentips van Roxane van Iperen voor de zomer van 2021

door Hebban Crew 2 reacties
Hebban-gasthoofdredacteur Roxane van Iperen blikt vooruit en deelt vijf boekentips om deze zomer van te genieten. Ontdek welke boeken zij aanraadt én waarom. Deze listmania zorgt gegarandeerd voor een goed gevuld verlanglijstje om mee te nemen naar je lokale boekhandel tijdens de Boekenweek.

De zomertips van Roxane

Lieke Marsman is niet voor niets Dichter des Vaderlands. Een oudere generatie schrijvers of recensenten wil de jongere graag 'geëngageerd' of 'maatschappijkritisch' noemen, maar ik vind dat een al te beperkte en normatieve manier van lezen. Lieke beschrijft alle aspecten van het moderne leven, en doet dat op onnavolgbare wijze.

(11)
Sluitstuk van een trilogie over noordelingen die hun armoedige nest maar niet kunnen ontvluchten, in jaloersmakend gecondenseerd taalgebruik.
(89)
Polanen is een echte verhalenverteller. Deze eind juni verwachte opvolger van zijn debuutroman Waterjager verhaalt over een springruiter in Suriname na de staatsgreep.Over de auteur

Hebban Crew

2488 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekentips van Roxane van Iperen voor de zomer van 2021

 

Gerelateerd