Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

De verwachte feelgood van zomer 2024

door Hebban Crew 15 reacties
De Verwachtlijst van Hebban biedt volop inspiratie om meer en leuker te lezen. Al die nieuw te verschijnen boeken die je om de oren vliegen kunnen je echter ook teveel worden: hoe weet je welke je écht niet mag missen? De Hebban Crew dook in de zomerbrochures van 2024 en licht de mooiste pareltjes voor je uit. Elke maand één, plus vier bonustips.

Not in love

Auteur: Ali Hazelwood
Vertaler: De Vertaalzusjes
Uitgeverij: Unieboek|Het Spectrum
Verschijningsdatum: 11 juni

Ali Hazelwood veroverde wereldwijd talloze lezersharten met haar bestseller De liefdeshypothese, waarin ze haar liefde voor feelgood en wetenschap combineert. Ook in haar nieuwste roman Not in love speelt een vrouwelijke wetenschapper de hoofdrol.

De succesvolle biotechengineer Rue Siebert heeft een veelbelovende carrière bij Kline, een start-up op het gebied van levensmiddelentechnologie. Wanneer het bedrijf dreigt overgekocht te worden door Eli Killgore, lijkt het erop dat alles waar Rue en haar collega's zo hard voor hebben gewerkt op instorten staat. Ondanks alles voelt Rue zich aangetrokken tot Eli en samen spreken ze af dat hun affaire duurt tot duidelijk is of de overname van Kline definitief doorgaat. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

Ook niet te missen

(19)
DJ heeft het hart van Magnolia gebroken, maar toch blijft ze hem tegenkomen. Hoeveel grote liefdes kom je eigenlijk tegen in je leven?
(27)
Russ en Aurora voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar als begeleiders van een zomerkamp moeten ze hun relatie strikt zakelijk houden.
(47)
Nora loopt uitgerekend de norse, onuitstaanbare redacteur Charlie Lastra uit New York steeds tegen het lijf tijdens haar vakantie op het platteland.
(43)
Eva gaat een ongewone samenwerking aan met de teruggetrokken schrijver Max Mulder en kan niet wachten tot ze van hem af is.

Mijn hart in jouw handen

Auteur: Marieke Douwes
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Verschijningsdatum: 3 juli

Feelgoodauteur van eigen bodem Marieke Douwes heeft al heel wat romantische boeken en korte verhalen op haar naam staan. Haar nieuwste roman Mijn hart in jouw handen is haar meest persoonlijke boek tot nu toe.

Wanneer Mark haar cadeauwinkel binnenstapt, staat de wereld van Esmeralda op zijn kop. Ze valt als een blok voor haar vroegere crush, en dit keer is het wederzijds. Maar Mark is een snelle jongen die houdt van geld, mooie vrouwen en luxe, en het leven van Esmeralda staat op het punt in een heftige achtbaan te veranderen. Daarom houdt ze hem in eerste instantie bewust op afstand. Maar is haar hart daar wel bij gebaat?

Ook niet te missen

(7)
Tijdens een zomer op het platteland leren twee vrouwen met een moeilijk verleden elkaar kennen en vinden misschien ook wel de liefde.
(0)
Delilah en Claire bedenken in de aanloop naar een bruiloft een briljant plan om de bruid te redden van haar afschuwelijke verloofde.
(56)
Twee jaar na hun echtscheiding, voelen Yasmen en Josiah zich nog steeds tot elkaar aangetrokken. Kunnen ze elkaar wel echt laten gaan?
(258)
In dit tweede deel over een Engelse kostschool aan zee raken de levens van verschillende vrouwen op onlosmakelijke wijze met elkaar verweven.

Een lange zomer

Auteur: Elle Kennedy
Vertaler: Jeanet Dekker
Uitgeverij: Love Books
Verschijningsdatum: 29 augustus

De Canadese Elle Kennedy is expert in het schrijven van hedendaagse feelgood met een vleugje spanning. In dit derde deel van de 'Avalon Bay'-reeks neemt Kennedy de lezer weer mee naar het zonnige strandstadje Avalon Bay waar een zomerse liefde opbloeit.

Na jarenlang weggeweest te zijn, keer Cassie Soul terug naar het kustplaatsje Avalon Bay. Daar ontmoet ze Tate, die de perfecte kandidaat lijkt voor een zomerliefde. Maar Tate wil haar hart niet breken en zet haar in de friendzone. Beiden zoeken de grenzen op tussen vriendschap en daten, tot ze ontdekken dat hun situatie nog ingewikkelder is dan ze dachten. In Avalon Bay zijn veel geheimen diep weggestopt en het is niet te voorspellen wat er zal gebeuren als die geheimen na jaren eindelijk aan het licht komen.

Ook niet te missen

(5)
Farrah valt gelijk voor de knappe Blake wanneer ze arriveert als student in Shanghai, maar haar crush blijkt de vriend te zijn van haar nieuwe vriendin.
(0)
Freya is al twee jaar verliefd op haar beste vriend in Rome, maar is ze dapper genoeg om hun vriendschap uit te laten groeien tot meer?
(0)
Detective Pixie moet in St Sidwell Manor een merkwaardig mysterie ontrafelen en ontdekt dat daar iets bijzonders verborgen is.
(0)
Haar voormalige beste vriendin en haar jeugdliefde helpen Sophie zich thuis te voelen op de amandelboerderij die ze geërfd heeft van haar oma.

Een laatste dans

Auteur: Rainbow Rowell
Vertaler: Jeannet Dekker
Uitgeverij: Boekerij
Verschijningsdatum: 5 september

De bestsellerauteur van Eleanor & Park en Fangirl is niet weg te denken uit het Young Adult-genre, maar deze schrijfster waagt zich nu ook aan de volwassen romans. Een laatste dans is haar eerste roman die ze voor volwassenen heeft geschreven en is vanaf deze maand te koop in de boekhandel.

Shiloh, Mikey en Cary zijn als tieners onafscheidelijk. Net op het moment dat Shiloh en Cary zich realiseren dat hun gevoelens wederzijds zijn, eindigt hun middelbareschooltijd en scheiden hun wegen. Dertien jaar verstrijkt en de drie hebben elkaar uit het oog verloren. Maar als Mikey terugkeert voor zijn bruiloft, is een reünie onvermijdelijk. Gaat het Shiloh en Cary lukken om de weg naar elkaars hart terug te vinden of zullen de fouten uit hun verleden zich herhalen?

Ook niet te missen

(0)
Femke doet mee met een talentenjacht en hoopt op een doorbraak, maar het leven heeft andere dingen voor haar in petto.
(0)
Het leven van Wendy blijkt verbonden te zijn met dat van Jessie, die een halve eeuw eerder een kinderbibliotheek opzette
(0)
Tijdens een huwelijksjubileum breekt er brand uit en staan alle relaties binnen de familie op scherp.
(0)
Lottie besluit de vriendin van Huxley te spelen voor een double date om Huxley en zichzelf uit de brand te helpen.

Nog meer feelgood

In de Verwachte boeken-lijst vind je alles dat de komende dagen, weken en zelfs maanden gaat verschijnen. Je kunt filteren op genre, zoals literatuur en romans, zodat je in één oogopslag kunt zien wat jij graag wilt lezen.

Meer verwachte feelgood

Hier vind je onze uitgelichte selectie van verwachte feelgoodtitels van het voorjaar.Over de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De verwachte feelgood van zomer 2024

 

Gerelateerd