Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De vrienden van de Hebban Literatuur Club

In ons nieuwe Door lezers-kanaal vind je wekelijks een uitgelicht artikel van de Hebban Literatuur Club, zoals 'Honderd jaar Hella Haasse'. Ben jij ook een literatuurliefhebber en wil je meer betrokken worden bij deze gezellige genreclub? Word dan vriend van de Hebban Literatuur Club.

Word Vriend van de Hebban Literatuur Club

Als Hebban Club voor het genre Literatuur verzorgen wij met veel enthousiasme deze spot voor de liefhebbers van literatuur. Deel jij samen met ons de passie voor de schone letteren? Draag je literatuur een warm hart toe? Word dan vriend(in) van de Hebban Literatuurclub. Wij willen jou beter leren kennen en als vriend of vriendin van de club heb je altijd een streepje voor bij leuke acties die we organiseren!

De Hebban Literatuur Club

Ze gaan diep, deze lezers van het literaire. Ze duiken voor je in de geschiedenis en achtergrond van literaire romans en brengen de boeken tot leven. Ontdek nieuwe auteurs en boeken door de artikelen en leestips van de Hebban Literatuur Club. Heb je zin om af en toe of eenmalig een bijdrage te leveren aan een artikel over een onderwerp dat je interesseert? Word dan Vriend van de Hebban Literatuur Club en doe mee!

We Love Lit Leestips: De parels van januari / Vergeet-me-nietje: buddyread over Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden | Honderd jaar Hella Haasse

Hoe word ik vriend of vriendin van deze club?

Heel eenvoudig. Klik eerst op de ‘volgen’-knop bovenaan de We Love Lit-spot. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend(in) worden.

Ja, ik wil graag vriend worden!

Wij zijn gek op ze, onze genreclubs. Op hun spots We Love CrimeWe Love FeelgoodWe Love YAWe Love Lit en We Love Scifi & Fantasy trakteren ze de liefhebbers van hun genre al vele maanden op de leukste artikelen over boeken en auteurs. Lezers voor lezers. Sinds eind vorig jaar hebben we ook The Hebban Readers Club die zich stort op de nieuwste boeken in het Engels taalgebied. Sinds maandag lichten we elke dag een artikel van één van de genreclubs uit in het nieuwe kanaal.Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De vrienden van de Hebban Literatuur Club

 

Gesponsorde boeken